Now i know.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, September 29, 2010

Now i know..

Dicatat oleh m i a di 9:34 AM
Assalamualaikum..

baeklah..saya demam harini..hakhakhakk..hamekk kau penangan jatuh tangga..hehhe..gile kentang la..ibu pagi-pagi lagi da mesej.."demam da mamam obat lom?minum 100 plus k and jangan lupa makan..take care..jgn lupa sapan"...see, ibu pon da pandai borak gaya-gaya manja gitu..hahhaa..thanks mum..damn, air mata..jangan kau berani keluar oke!

oke fine, saya tak nak bercerita sedih kat sini..hahhaa...

terima kasih banyak-banyak buat family yang selalu ada dengan saya susah dan senang..

terima kasih buat kawan-kawan yang selalu sokong saya dan ambil berat pasal saya..

terima kasih untuk my dear reader..kan..thanks sebab sudi bagi komen yang menceriakan hari saya..hehhe

terima kasih buat my silent reader...saya tahu, even uols tak tinggalkan komen, but uols ada baca kan setiap entry saya..tima kaseh banyak-banyak..

and buat kamu my Safwan Arif...thanks dear..selalu support saya..selalu buat saya senyum..selalu buat saya ketawa..heheh..tq so very beri much...

kesian..sekian, terima kasih..


8 ulasan:

yuyu on September 28, 2010 at 9:15 PM said... BALAS

semoga cepat sembuh mia...:)

mia on September 28, 2010 at 9:39 PM said... BALAS

yuyu :
thanks dear..hehe

hamzah ian on September 28, 2010 at 10:08 PM said... BALAS

weh mia

hamzah ian on September 29, 2010 at 12:03 AM said... BALAS

weh

mia on September 29, 2010 at 12:24 AM said... BALAS

hamzah ian :
nape pokcikk uii..

mia on September 29, 2010 at 12:25 AM said... BALAS

hamzah ian (again!) :
weh balikk...

cik shara gadis bunga on September 29, 2010 at 7:20 AM said... BALAS

same la kite
dmm jugak :(

mia on September 29, 2010 at 7:48 AM said... BALAS

smoga kite cpt sembuh ye bunga..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan