Sekian terima kasih.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, September 21, 2010

Sekian terima kasih..

Dicatat oleh m i a di 11:56 AM
Assalamualaikum...


hi uols..
entry ni takde ape pon..hanya untuk menjawab soalan berbangkit ja..hehehehe

acely,baru dapat mesej dari pakcik bongkos saya..dia tanya saya tentang entry sebelum ni..hahahahaa...soklan dia..

"betol ke ada 'sekian terima kasih' tu kat karangan ijat, syg?"


hohoho..see, u pon tak percaya kan dear..baeklahh..ni i nak kasi bukti oke..
muhahahaha..miahahahahaha

(klik picture untuk tumbesaran maksima ye)



ahaaa...betol kan i cakap..ohoho..

well, en safwan, kamu bole tido dengan nyaman da..
hahahhahaa...i lap u oke...so very bery much..

ok da..

~wassalam~

6 ulasan:

skool on September 20, 2010 at 8:57 PM said... BALAS

hahahaha...ijat3..die sgt sweet la..hehe..hope mia tak buat cmtu gak time kamu kecik2 dlu yee (time amik upsr)..haha..

skool on September 20, 2010 at 8:58 PM said... BALAS

buikss..baru perasan..msj sy anto tue ada syg yee kat blakang? lalala~

mia on September 20, 2010 at 9:17 PM said... BALAS

skool : hahahhhaaa....jahatt...bia la nak letak 'syg'..biarrlahh...buikksss..

Atiqah Adnan on September 21, 2010 at 12:31 AM said... BALAS

izzat. izzat.. main-main..
sabun wan nanti tolong frame kan karangan ijat nie.. biar anak cucu ijat tengok masa ijat dah tua nanti..

tu baru sweet kot.. tihihi

psst mia kalau rajin tulis belog sila masukkan 'nuffnang' dalam belog anda bagi dapat iklan dan pendapatan sikit dari belogging ye..

mia on September 21, 2010 at 1:22 AM said... BALAS

erkk..cmne nak masukkan benda tu kak long???hehehe

skool on September 21, 2010 at 7:53 AM said... BALAS

hahaha...baik kak rotikah!!=P karangan die sangat sempoi..hehe..pd pndgn sy..nuffnang nie cam co. tue letak iklan kat blog kt,so mybe kt dpt bayaran dr tue kot..!hee..papepn syg baca tanya MR Google..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan