Sombongnya aok.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, September 18, 2010

Sombongnya aok..

Dicatat oleh m i a di 10:04 PM
Assalamualaikum..



hari ni, pakcik bongkos saya agak sombong ye..
saya mesej dia, tak reply...
saya call dia..makcik Maxis yang jawab,
cakap.."the number u hav dail, is...apetah!"

pagi-pagi tadi, dia call..borakk panjanggg sangattt..hohoho..
tapi lepas tu dia diam..diam..diam...


diam..


diam..


tibe-tibe handphone bunyi lagu inie mini miney mo lova..
(petanda mesej masuk..hohoh!)


klik 'show message'



..opening message..


"sayang..cakap kat ijat, gudluck UPSR die ea? RM10 untuk 1A"


saya tanya kenapa tibe-tibe? (sambil angkat kening sebelah kanan tinggi-tinggi)

....

....


tibe-tibe handphone bunyi lagu inie mini miney mo lova lagi..


klik 'show message'



..opening message..


"baru bangkit tido..mimpi jadi orang tolong jaga exam UPSR kat sekolah ijat"


saya angkat kening kiri dan kanan tinggi-tinggi lepas baca mesej ni..
tak sampai 1 minit, kira setengah minit la..30 saat la kot..saya bantai gelak guling-guling atas katil..punya la kuat gulingan saya tu sampai kaki katil terpatah satu..hahahahahahahahahahaha..hebat tak hebat la..hoho..


oke seyes balik..

itu cerita 8 jam yang lalu..(sebab saya check message detail tulis received: 12:52:20pm)



sekarang pakcik bongkos saya da sombong balik..dia diam lagi..


diam lagi..


diam lagi..


baeklah..ni pesanan saya untuk dia

"aok.."

"_nothing to display_"

"so very bery much!"


tu je..sebab saya tahu dia tido kot..
(hoh!tak kira, saya tetap nak cakap dia sombong jugak)


oke bye!

~wassalam~

8 ulasan:

hamzah ian on September 18, 2010 at 8:35 AM said... BALAS

wa.. gua baru nmpk tahi lalat lu.. nice.. hehe

skool on September 18, 2010 at 1:45 PM said... BALAS

hahahaha...sweet...terbaek la miah.kui3.sory tau syg..td kuar tlupe bwk hp nk cpt sgt2..im sory..i love u so much..muahh..

mia on September 18, 2010 at 7:49 PM said... BALAS

hamzah ian : iye ek?hehee..thanks..


skool : buikksspokcikbongkosyangsombonggiletungguhukumandarisayasiapkamu!hohohohohohohohohohoho

Un Phat Lee on September 19, 2010 at 3:11 AM said... BALAS

baru 10 hari raya sudah berat ka? :P

mia on September 19, 2010 at 6:19 AM said... BALAS

Un Phat Lee : agakla kan..sampai kaki katil bole patah..haishh..kene fikir dalam-dalam ni..

Atiqah Adnan on September 19, 2010 at 7:25 AM said... BALAS

dua-dua sangat sengal dan cuba untuk chomel sepanjang masa.. T__T

*write sambil tahan gelak sebab takut nanti TER gelak guling2 then patah kan katil.

jijie on September 19, 2010 at 7:27 AM said... BALAS

hehe... nasib baik ingat...

mia on September 19, 2010 at 7:58 AM said... BALAS

kak long : hahahahha...seyes patah kak long..ko tahu kot cmne rasanya terkezut mase katil patah.. hakhakkgakk

kak azie : opkos engat kak..satu dorm kan dulu..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan