-- > bila da banyak fikir.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, October 3, 2010

-- > bila da banyak fikir..

Dicatat oleh m i a di 2:26 AM
Assalamualaikum..

korang penah terfikir pasal kematian tak?saya selalu berfikir, macamane rasanya orang yang da tahu bila masa dia akan mati..uhuh..macamane ek?mesti bila tengok muka ibu..ayah...adik adik semua..rasa sayang nak tinggalkan diorang kan..mesti kita akan rasa nak menangis bila tatap muka yang tersayang kan.. terfikir..dapat ke kita jumpa lagi lepas ni..dapat ke kita sms lagi lepas ni..bila da takde, dengan sapa dia nak berborak malam-malam..dengan sapa dia nak maen balas-balas komen dekat facebook..pastu mesti family kita akan tulis kat wall facebook kita:

empunya akaun ini telah kembali ke Rahmahtullah pada__________

then kat blog pula akan tertulis :

pemilik blog ini telah meninggal dunia pada___________Alfatihah....

yang paling penting, kita terfikir, da bersedia ke kita ni nak menghadap Allah SWT..

tiba-tiba saya rasa takut sangat..orang kata, muka kita akan lagi cantik kalu tengah sakit..saya ni...cantek tak?

~wassalam~

4 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin on October 2, 2010 at 4:26 PM said... BALAS

erk..yeke mia statement bawh ko tu? huhu..scary sikit..

jijie on October 2, 2010 at 5:02 PM said... BALAS

muka cantik masa tengah sakit tu, termasuk sakit2 biasa ke? hehe

tukang karut on October 2, 2010 at 5:47 PM said... BALAS

mmmmpppmmmm......cun gak la.
arhh...mesti tgh sakit kn?

mia on October 2, 2010 at 6:13 PM said... BALAS

hawa :
hhhahaha...ha'a..penah dgr dlm movie..hahaa

jojie :
hahaaa..pndai ek ko...ye kot yang..

tukang karut :
hehee..tq komen

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan