--> GA kasehainzuryn | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, October 29, 2010

--> GA kasehainzuryn

Dicatat oleh m i a di 12:12 PM
Assalamualaikum..


yeah..join GA lagi..kali ni memang terbaek daripada cik ainzuryn

thanks sebab sudi singgah blog kemek ni dear..hehehe...




syarat-syaratnya:

1) follow blog cik ainzuryn ni..


2) letak blog ni dalam bloglist anda..


3) tepek gambar eyeshadow tu kat sidebar korang dan link. (Tak payah buat n3)


4)  buat AYAT sekurang-kurangnya 15 patah perkataan. Bermula dengan~GA kasehainzuryn best sebab..~ dalam entry beliau yang ini..


hadiah??ohhmaaiigudd..seyes gempak gilee oke..tak tipu ni..nak tahu hadiah ape..join la GA ni...

--> KLIK SINI <--

GA ini bermula pada 28 oktober 2010..


Tamat pada Aidiladha iaitu pada 17 November 2010..



sekian, tata uolss


~wassalam~

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan