--> laser kan mulut kau! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, October 12, 2010

--> laser kan mulut kau!

Dicatat oleh m i a di 7:03 PM

Assalamualaikum..


baeklah..hari ni saya present dengan jayanya...ewahh..hehe..suara memang mantop abes..dress up..ok cun da..tudung semart gile..kasut..ok bole laa..tapi gaya jalan...hohoho...hahaa...hebat tak hebat la kan...ramai budak-budak kelas yang tegur saya..alhamdulillah...saya sedar sekarang budak-budak ni acely nya sayang gak kat saya..hehe..ada yang tolong bawak buku masa nak turun tangga..ada yang tolong pimpim tangan masa berjalan..ehhee..thanks korangg..seyes sangat terharu..

then..abes class, menapak nak pegi pusat kesihatan..jauhh nunnn kat pintu belakang UPSI..sampai sana..tanpa papan tanda "TUTUP" kat muka pintu..ok baeklah..saya jalan lagi terkedek-kedek dengan harapan nak sampai rumah dengan kadar yang sangat segera..

akhirnya...sampai pintu timur..tempat tunggu bas..pandang kiri...perempuan..pandang kanan..ewahh.. perempuan lagi..rupanya ramai gile budak perempuan kat UPSI ni oke..mane budak-budak lelaki? mane mereka menghilang??saya penah tanya ibu...saya suka sangat-sangat jawapan ibu..hehe..suka sampai nak cium-cium..hoho..ibu saya cakap..budak lelaki susah nak jumpa kat universiti tempatan sebab diorang banyak belajar kat universiti luar negara...ok tak??okeee kann...hheheh..

baek...bukan tu saya nak cerita sebenarnya..sampai pintu timur..nampak ramai gile orang kerumun bas yang seekor...mula-mula kasi budak dalam bas turun dulu..satu nasehat saya..jangan jadi orang terakhir yang turun bas kalau nampak ramai pemangsa yang dok menunggu bas..hhoho..nescaya anda akan tersepit..seyes saya tak tipu..oke..saya tak berjaya naek bas yang pertama ni..takpe..takpe..ade banyak bas lagi..

sambil tunggu bas, saya jeling sebelah, nampak budak junior..saya senyum..dia masam..oke takpe..datang haid kot (ahahh!)..pastu bila nampak bas dari KHAR da masuk..masing-masing bersedia untuk bersilat..eh bukan..untuk menerkam bas tadi..saya pon, dengan terkedek-kedek..jalan la pegi dekat-dekat dengan bas..pastu tak sedar terlanggar budak junior tadi sebab banyak bawak buku..(eleh..nak bagitahu aku rajin la tuh..haha)...

bila da terlanggar tu, i said 'sory'..seyes oke saya cakap soryy...then budak junior tu balas..'LOSER'...apekehh??ada rasa nak lempang tak??seyes lu takda hotak la budak..haa....kan da marah..da marah da ni..seyes oke...memang merah padam muka saya..saya pandang dia balik dengan muka engkau.nak.kene.sepak.ke...pastu dia buat muka ade.aku.kesah...seyes kurang ajar wehh..kalaulah kaki saya tidak bermasalah..nescaya saya tegur dia..awat hang kuang ajaq sangat niihh...tapi malas berbalah..dan hati mula rasa sebal dan bebal..eh bukan..sebak..hati sebak..saya naek bas..tapi dengan gaya yang amat perlahan..mula-mula tangan paut kan pintu..then naek kaki sebelah..tangan yang paut tadi, naekkan sikit lagi ke atas, then baru naek kaki sebelah lagi..pastu naek tangga gile punye slow..padan muke kau wahai budak itu..puas hati aku..

ok baeklah..penat da menaip..rasa lapar pulak tibe-tibe..jom makan...oh lupa..saya da lama tak jumpa safwan arif tau..ada sape-sape bole tolong pujuk safwan jumpa saya tak..(t____t)

ok da..

~wassalam~

10 ulasan:

metot on October 12, 2010 at 5:34 AM said... BALAS

nape kaki mia?

yuyu on October 12, 2010 at 6:12 AM said... BALAS

yang kuang ajar mcm tu kasi pelempang jer mia..haha

mia on October 12, 2010 at 6:17 AM said... BALAS

jtuh terseliuh yang..masa nak naek bas delima yg terbalik tu..but xjadi naek sbb jatuh then pitam..

mia on October 12, 2010 at 6:19 AM said... BALAS

yuyu :
huhu..seyes mmg rasa nak lempamg tau yangg..geeerrramm sgt3

diriku on October 12, 2010 at 4:19 PM said... BALAS

he2..betul..bdk laki pun ramai jd superman kt ats jln.rempit..best kot..ha2

mia on October 12, 2010 at 5:27 PM said... BALAS

diriku :
hehehe...jadi kamu ni merempit ke tak?

dd dudu on October 12, 2010 at 9:29 PM said... BALAS

mia naik bas delima tu??

tp kaki terseliuh??
mia, betul ke...

i'm suprised...

jap, dd nak cek balik entry2 mia, kot2 ade yg dd missed ke pasal kesah mia hampir naik bas delima

mia on October 12, 2010 at 9:48 PM said... BALAS

dd :
hehe..ye dd, mia ptotnye naek bas delima tu, tp da terseliuh then pitam, xjadi naek..mlm tgh urut kawan ayah call bgtau bas tu da xcident..huhu...

~SukEMakAn~ on October 13, 2010 at 7:39 AM said... BALAS

dasar budak mmg kuang ajar
adeke cakap loser
kalu buat muke marah xkesah la jugak kan
ni g cakap loser
bajet hebat sangat da la kan
ces!
saba jela~
len kali nmpk budak tu
sile bg L besar kat die
ala2 header ina
hehe

mia on October 13, 2010 at 7:43 AM said... BALAS

ina :
hahaa..mia da abes marah da ina..seyes kuang ajaq kan..geram gile...bongokk betol..hahaa

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan