--> Morning!! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, October 5, 2010

--> Morning!!

Dicatat oleh m i a di 8:33 AM
Assalamualaikum

tido semalam mimpi jumpa P. Ramlee..seyes saya tak tipu..hoho...tak faham ape maksud mimpi tu, jadi saya anggap mimpi sebagai mainan tido..so, abaikan..

semalam tido awal sebab  mata bengkak..mata bengkak sebab menangis.. huhu..menangis sebab baca blog sis zaimah..sangat sedih part babg 1st sis tu...saya ingat macam dalam filem-filem je jadi..huhuhu... alhamdulillah.. setiap kejadian, ada hikmahnya..

ok baeklah..nak get ready untuk presentation...tengah fikir-fikir, nak g sekolah itu then masuk class lambat or nak masuk kelas ini then g sekolah lambat...(hapekehh!)

btw korang...SELAMAT PAGI...


ikhlas dari...

3 ulasan:

skool on October 4, 2010 at 6:24 PM said... BALAS

morning baby!!~

dd dudu on October 4, 2010 at 9:20 PM said... BALAS

hihi sy pun kuar air mata masa mule2 baca dulu, huhu

mia on October 5, 2010 at 2:21 AM said... BALAS

syg :
morning dear..

dd dudu :
huhu..kan..sedih tapi sgt indah..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan