simbah asid, then minum racun..B.O.N.G.O.K! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, October 29, 2010

simbah asid, then minum racun..B.O.N.G.O.K!

Dicatat oleh m i a di 7:55 PM
Assalamualaikum..


adehh...makin maju dunia, makin ramai pulak yang berperangai macam bongok..haiisshhh..

oke, sila diam oke...saya seyes nak lepas geram ni..

woit, kenapa bongok sangat kamu..kamu dan kamu ni...seyes memang bongok tahap tak hengat la korang ni...adehh..

yang pegi simbah asid kat muka budak tu apa pasal?? geram? marah ke??abis tu, ni da masuk lokap, suka la eh??suka??haaa...laen kali buat, fikir-fikir dulu..memang marah bila cinta ditolak, dah tu, korang nak buat camne? da dia tak suka, takkan nak paksa...korang tahu tak, cinta yang dipaksa ni, kawen nanti tak bahagia tahu?adehh...sekarang padan muke da dok dalam lokap..hanya sebab cinta ditolak??bullshit!!

ni lagi satu bongok nak mampos..ade ke pegi suruh budak laki tu minum racun...apekehalll pulaakk ni..adehh..korang ni semua buat benda tak bole fikir kan?grrr...seyes buhsan dengan manusia macam ni..memang tak bole terima dek akal bila abang, bapak sedara dan bapak tiri yang mungkin otak tak cukup wayar pegi suruh boipren adik, anak sedara, dan anak tiri dorang minum racun...macam haram kan??korang bole terima???seyes bila pk sambil guling-guling atas katil lapan belas kali pon, saya masih tak mampu nak terfikir benda bodoh macam ni...uselessss!!!

haa..sekarang, budak tu da meninggal, suka la ek??tepuk tangan??oraiitt..meh aku kat sini pulak nak tepuk tangan sambil berjogging bila kes ni da disabit sebagai kes bunuh...kahkahkahhhh..free-free korang masuk lokap, siap kena sebatttt lagi..padan muke korang kan..


haa..ada ahli keluarga kamu..kamu dan kamu terbaca entry ni ke?adehh..

nak marah?seyes saya tak kesah..sebab, manusia biasa memang bole marah kan..cume jangan sampai jadi hamba marah pulak..makan tak abes korang..

nak simbah asid?

zzzzzzzzzzzzzzzzz....

berita lanjut kes racun ni, klik BERITA HARIAN dan METRO..

~wassalam~

8 ulasan:

skool on October 29, 2010 at 5:16 AM said... BALAS

huhu..!!~

mia on October 29, 2010 at 5:21 AM said... BALAS

huhu..macam3 da skrg kan

dd dudu on October 29, 2010 at 8:22 AM said... BALAS

alamak alamak dd busy sgt skg ni, xbace suratkaba pun, ohh ohh ade ape2 jadi keee, ok ok dd klik link mia bg sekarang ;p

uhuk2

mia on October 29, 2010 at 10:10 AM said... BALAS

dd :
hehe..klik je dear...seyes mcm3 manusia skrg ni...

Un Phat Lee on October 29, 2010 at 10:10 AM said... BALAS

grr...grr..grr... (marah gak nih)

BB rosak? belilah McD. haha XD

mia on October 29, 2010 at 10:22 AM said... BALAS

phat lee :
hahahaa..geram jugak tu ek?heheee....lame xmkn mekdi..(termenung kejap)

diriku on October 29, 2010 at 3:04 PM said... BALAS

baik minum air milo ke..best n xmati yg plg penting..he2

mia on October 29, 2010 at 5:43 PM said... BALAS

diriku :
btol3...tak pun mkn mangga cicah asam jambu tu..huiioo

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan