25 Tentang Mia.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, November 15, 2010

25 Tentang Mia..

Dicatat oleh m i a di 9:10 AM
Assalamualaikum...


sory to say ek..saya betul-betul lupa sape yang tag saya tentang 25 benda random tentang diri ni...huhu..maafkan saya oke..huhu..

rupanya, tag ni da tersebar luas seantaro dunio blogging ni...tahniah pada blogger yang create tag ni...konon-konon saya pon macam berangan-angan nak buat tag jugak..ehem..sabar je la kan...keje belambak-lambak cik me'ah uii...sila faham oke..kerja bertangguh sangat tidak sihat..

ok fine..bukan itu yang saya nak cerita sebenarnye....baekk..pasal tag yee..even saya dapat soklan tag ni in english..takpe-takpe..saya suka jawab dalam bahasa melayu..aceehhwahh!..

25 fakta tentang mia..ye..FAKTA oke..maksudnye..kebarangkalian betul 25 perkara di bawah adalah 99 peratus..jadi..sila percaya oke...hehee

1. saya suka menangis..huhu...plz admit dis uols..memang saya suka menangis..bikin malu je mia ui..

2. saya suka ketawe... kahkahkahh..ini juga betol..saya kan, kalu gelak tengok muvie ke hape..sape-sape je kat sebelah saya, confirm kena tepok...yaaa..tepok sekuat hatiiku ini...akehkehkehh...

3. saya suka kaler hitam..suka gile-gile punya..handphone...lappy..kasut..handbag..ohh..hitam itu menawan, bukan?

4. saya seorang pendengar yang baek..acehh...ini pendapat kawan-kawan tau...hoho..

5. saya kuat bercakap..hehe..saya ni duoplohpatjam bercakap saje..ok tipu..kecuali waktu tidozz..

6. saya gila komik..huhuhu....bila kira balik, da dekat 2 ribu abes untuk komik saje..huhu..korang percaya?takpe..nanti buat entry oke..hahaha

7. saya pendek..grrr..ok sila diam..

8. saya suka eskrim..saya bole abeskan mangkok besar punye seorang diri..hoho..hebat tak hebat laa..

9. saya penah kena pukau masa kecik..huhu...saya sendiri bukak rantai kat leher dan sendiri kasi kat makcik penyangak tu..huhu...pastu pegi berubat kat merlimau rumah Ziana Zain..korang percaya?akehkehkehh

10. saya penah jadi olahragawati sekolah..muhhahahaaa..hebat kan..hebatt kannn??

11. saya penah masuk pertandingan nyanyi dan dapat tempat ke-2...baekk..sila tepuk tangan..kahkahkahh

12. ibu saya adalah wanita tercantek dalam kampung...ini seyes tak tipu...hohoh

13. ayah saya penah ditawarkan jadi artis satu batch dengan jamal abdillah...nampak tak muka saya yang serius ni? t__t

14. saya jenis mudah pitam..selalu sangat oke...masa solat tarawikh paling banyak kali jatuh gedebuk..huhu..

15. penah kena tahan wad sebab apendiks...doktor hensem tau...auuwwww!

16. saya pemalas kemas rumah..tapi selalu tolong ibu masak..kahkahkahhh..jujur ni..

17. pertama kali terima bunga setelah 23 tahun hidup adalah pada 14 februari 2010..hehe...thanks Safwan Arif..

18. movie pertama saya tengok kat wayang adalah cerita Peter Pan yang budak kecik belakon tu...ape tah name dia..dengan 2nd sister..

19. tak pernah menderma darah...ibu tak kasi...huhu..darah da kurang..ada hati nak derma kat orang..huhuh..

20. perkataan favorite saya ialah 'paling'...

21. penulis diari yang berjaya..akehkehkehhh..

22.  mudah leka..kalau tengah tengok muvie yang saya suka kat tv, bumbung tercabut pon saya tak perasan..huhu

23. ada batu lesung pipit kat pipi kanan...

24.  anak ke-3 daripada 7 orang adik beradik..bongsu perempuan..so manja jangan cakap oke..hehehe

25. pelajar tahun akhir di UPSI..

yeahhhh....akhirnya..siap jugak..baru saya tahu, saya tak berapa nak kenal diri sendiri kot..kahkahak..sampai terpaksa minta pendapat kawan-kawan..ehhee..

btw, tak tahu nak tag sape...kalau bole, semua yang ada kat sidebar saya ni, silalah buat ek..teringin nak tahu lebih lanjut tentang anda semua..eheheee..

 nah, nak bagi kaki...hehehee...oh yeah lupe..saiz kasut saya 7 yee...kasut boling saiz 3 (T____T)

oke uols..selamat mencuba oke...

~wassalam~

6 ulasan:

skool on November 14, 2010 at 5:21 PM said... BALAS

hahahaahaha..sy suka no 7...yeahhhhhhh!!~

kata kila on November 14, 2010 at 5:25 PM said... BALAS

kila pon saiz 7.LOL

azzey on November 14, 2010 at 5:40 PM said... BALAS

mia: ada juga kawan tag ni. tp spi skrg x de masa nk buat! heh3..

mia on November 14, 2010 at 6:43 PM said... BALAS

skool :
grrrrrrrr....suka kamu iyee.....zzzzz

kila :
hahahaa..same la yang..nnti bule shopping same..

azzey :
hehee..ni pon suka suki je yang..da buat lame da..baru post arini..

Luth Textile on November 16, 2010 at 3:04 AM said... BALAS

suka la awak ada lesung pipit. comel. part tu saya berkenan. titik

mia on November 17, 2010 at 4:21 AM said... BALAS

luth :
hehehehe...aik..hahaha..malu pulak..yq luth

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan