Blog Bongok..alalala | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, November 12, 2010

Blog Bongok..alalala

Dicatat oleh m i a di 1:16 PM
Assalamualaikum..


tadi borak dengan kila....hahaha..naseb baek kila berkata-kata oke...boleh ajar patik yang sengal bengal ni..akehkehkehh..

yaa..saya memang baru gile tak gile sangat la dalam dunia blog ni..so banyak lagi nak kena belajar..

korang tahu, tadi kila baru ajar macamane nak tengok blogger yang slalu view blog, search keyword..

seyes bongok gila..saya baru tahu..tengok stas kat dashboard..(t__0)

kahkahkahh..tengok ape saya jumpa..dis is so supriseee me oke..



blog bongok?hahahhaaa....seyesly??

maybi sebab saya suka cakap bongok dalam blog ni kot..akehkehkeh..

ke saya patut kurangkan penggunaan bongok ni??

tapi best woo cakap bongok banyak kali..kahkahkah..haipp..tak sihat oke..

btw, thanks ek pada sape yang seach tu..femes gak blog ni..hahahaa..blog bongok...kahkahkah..

ehem..ehem..oke da...

love uols laaa..

~wassalam~


pst..saya happy ni..hehe..kelaka laa..

12 ulasan:

kata kila on November 11, 2010 at 9:19 PM said... BALAS

blog bongok?okay fine aku gelak sekarang ni

aNiSa hANg tUaH on November 11, 2010 at 9:34 PM said... BALAS

okei
lefyu too

mia on November 11, 2010 at 10:08 PM said... BALAS

kila :
hehehee...baek..sila gelak oke..hahhaa

anisa :
yeahh..tq dear

tia on November 11, 2010 at 10:45 PM said... BALAS

aiyok ?
bongokkkk ?


join kila gelakk! ;)

tia on November 11, 2010 at 10:45 PM said... BALAS

aiyok ?
bongokkkk ?


join kila gelakk! ;)

mia on November 11, 2010 at 10:55 PM said... BALAS

tia :
hahahaa..ni perli ke hape ni tia...grrrr...same ek dgn kilaa...

Miz CanisTaL on November 11, 2010 at 11:29 PM said... BALAS

hahaha.. best kan bila tngo keyword org type then terjumpa kt blog kita.. so macam2.. lol

iamnerves on November 12, 2010 at 12:08 AM said... BALAS

haha...
bongok..
kelaka la...

=p

.s.o.f.i.a. on November 12, 2010 at 12:18 AM said... BALAS

cinabeng ko kila... kat aku ko tak ajar pun....

Liquid on November 12, 2010 at 2:07 AM said... BALAS

hee oke lagi kot...

blog incek liquid pnye keyword,

"budak lelaki dipaksa bogel"

whadehek..?? sape la yg carik tuh... haih

mia on November 12, 2010 at 3:21 AM said... BALAS

mis canistal :
hahahaa...btol3..hehe..ntah ape3 tah..


iamnerves :
elehh..nk perli la tu...hehehe.tq ek

mia on November 12, 2010 at 3:22 AM said... BALAS

pia :
kakhakhahh..pia sengal..sengaja nk perli laaaaa tu


liquid :
hahahahaaa....bongokk gileee..seyesss ke?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan