Blog Pilihan Malaysia 2010 : Senarai Undian Pertama | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, November 26, 2010

Blog Pilihan Malaysia 2010 : Senarai Undian Pertama

Dicatat oleh m i a di 5:33 PM
Assalamualaikum..

camne nak cakap ek..macam tak percaya...huhuuhu..

btw, thanks sangat pada yang memilih blog Mia Suka Berangan ni untuk pencalonan blog personal wanita pilihan..
hehehhe..tak sangka sungguh dapat masuk senarai pertama..gile banyak blogger wanita yang tersenarai..adoiihh..degup jantung tak abes lagi..haa sudah..over la pulak..

korang bole tengok sini okee..


hehee..saingan hebat-hebat belaka kan...
tahniah juga pada kila, hamzah ian, liyana lunia, dato Naz,  Zaerr, Abg AK, en Ben, en enriqazz, kak sumi, kak ina KL, azzey, ayem ayam..ohh myy..banyak lagi laaa...

tahniah semua..

undian peringkat pertama akan dibuka pada 10 malam 26 november 2010 (malam ni laa) sehingga jam 8 pagi 30 november 2010..

jangan lupe mengundi oke..

good luck pada yang bertanding..

good luck luck juga pada yang mengundi..

love uols..


~wassalam~

12 ulasan:

Anisa Hang Tuah on November 26, 2010 at 1:50 AM said... BALAS

all the best yer mia

(:


gud luck

mia on November 26, 2010 at 2:02 AM said... BALAS

anisa :
thanks dearr..ehhehee..nnti vote ek

❤ Cik Ain ❤ on November 26, 2010 at 2:25 AM said... BALAS

all the best cik mia... ^_^"

Melati on November 26, 2010 at 3:12 AM said... BALAS

woww, tersenarai! Congrats Mia =)))

tomatokering :) on November 26, 2010 at 5:35 AM said... BALAS

gud luk dear ;)

cik EPAL on November 26, 2010 at 7:35 AM said... BALAS

waaa tahniah! =)

nur on November 26, 2010 at 8:00 AM said... BALAS

good luck..
SAYA SUKA BLOG AWAKLA dear
ALL IN ONE

mia on November 26, 2010 at 8:15 AM said... BALAS

ain :
thanks dear..hehehe


melati :
akehkehkeh..tq yang..tak sangka gak ni..

mia on November 26, 2010 at 8:16 AM said... BALAS

tomato :
tq dear...vote for me oke..hehee


cik epal :
hehehee..thank u..hehehee, malu la pulakk

mia on November 26, 2010 at 8:16 AM said... BALAS

nur :
huwaaaa...thanks syg...hehehe..terharu korg drop komen sini..

iamnerves on November 26, 2010 at 8:50 AM said... BALAS

grrrrr..
tahniah!!! sebab tersenarai dlm blogger pilihan Maldives 2010...
err Malaysia ye..(silap taip n backspace rosak(tipu))

=)

mia on November 26, 2010 at 8:54 AM said... BALAS

iamnerves :
hahahaa...tq ek..even salah eja..grrr..vote la ek..hehee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan