Cikgu Hot | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, November 24, 2010

Cikgu Hot

Dicatat oleh m i a di 6:57 PM
Assalamualaikum..

Since tak lame lagi nak praktikum, so memang banyakla bersoal jawab dengan senior..

tentang urusan sekolah, cikgu cikgi, student..

Dan konklusi yang saya dapat..

pelajar sekarang bukan macam pelajar dulu-dulu..

Kalau dulu, jumpe guru, tegur, then tunduk..

Pelajar sekarang..jumpe guru, tenung sampai ke hujung jalan..lagi cikgu tu pandang dia, lagi dia tenung cikgu tu..kalau bole sampai nak terkeluaq biji mata..

Penah senior cerita, masa dalam kelas, masing-masing buat keje sendiri..

Tibe-tiba ada sorang budak laki ni pandang dia..

Ikot logic la kan, mesti korang pandang balik, sebab macam tertanya-tanya kenapa budak tu pandang korang, kan? kot la nak tanya soklan ke..sape tahu..

Tahu budak tu cakap ape?

Ape hal cikgu pandang saya?ingat cikgu cantek sangat?!!

Huuusshhh...kalau saya la..memang kena budak tu..

Haa..memang saya cantek, da tu..yang kamu perasan saya pandang kamu tu kenapa?

Hamekk kauu..grrr..

Eleh mia, kau cakap je gunung-ganang, tengok bila ada depan..hehhee..

Hahaha...but ape pon, saya doa banyak-banyak..

Semoga dikurniakan pelajar yang baek-baek belaka..

Rakan sekerja dan guru-guru yang satu kepala..

Barisan pegawai sekolah yang bertimbang rasa..

Dan lecturer yang berhati mulia masa nak observe nanti..akekehkehh..

Amin..amin...

Korang doakan oke...

Haa..lagi satu, hope rumah sewa nanti ade internet...huhuhu

Kalau takde, insyaALLAH saya akan adakan...hehehe

Tak kira berukban atau curi line..kahkahhh..bole gitu?

Ok da...sila jaga diri korang masing-masing oke..

Love uols..

~wassalam~

11 ulasan:

kembatolo™ on November 24, 2010 at 3:01 AM said... BALAS

laa.. cikgu ke?
baru tahu.. haha

Anisa Hang Tuah on November 24, 2010 at 3:02 AM said... BALAS

cikgu mia mmg comel laa

heee
bestnye jadik cikgu

Jey Yusuff on November 24, 2010 at 3:03 AM said... BALAS

kalau jey jadi cikgu mmg kena dah budak 2

mia on November 24, 2010 at 3:24 AM said... BALAS

kembatolo :
hahah..sekarang da tahu ek..grgrrr.....lom cikgu lagi..baru cikgi ni..


anisa :
hahahhaa...nisa ni...nnti jadi wartawan jumpe lisa surihani lagi bestt...

iamnerves on November 24, 2010 at 3:37 AM said... BALAS

tu la..dulu sy walaupun notti..tp perasaan hormat cikgu sgt tinggi dlm diri..memang kompem kalau selisih..bg slm n tunduk hormat (tp blakang cikgu cam setan gak la prangai)..sbb tu sy sukses dlm hidup...aicehh

..budak2 skang da jauh beza..mmg betul ckp cikgu mia..

eh..cikgu la...
kalo camtu nak ajak kelu....
eh..jap...xjadila..da ade incik bp..lupe-_-''

lala~

Nur Zalikha binti Ismail on November 24, 2010 at 3:43 AM said... BALAS

klakar lah cerita nieh.. akak wish u all da best.. hmm miss u ssooooooo much....

Cik Gallus Gallus on November 24, 2010 at 5:01 AM said... BALAS

lepas ni boleh panggil cikgu mia

mia on November 24, 2010 at 6:04 AM said... BALAS

jey :
hahaha..jadi cikgu kene sabar byk3...grrr


iamnerves :
hahahahaa...nak ajak kelu?? ape kelu??hahhaa

❤ Cik Ain ❤ on November 24, 2010 at 7:40 AM said... BALAS

cabaran jadi cikgu sekarang n cikgu zaman-zaman dulu laen sgt kan. kalo ain la budak cmtu mmg mkn penampar kot. adoi, kuang aja gile. tp xsume rasenye. ade je budak baek2. ni spesis budak nkl + kuang aja ckp ngn cikgu cmtu ni. eee, mcm2.

azzey on November 24, 2010 at 5:42 PM said... BALAS

mia: ,udah2an apa yg mia impikan menjadi kenyataan!

mia on November 24, 2010 at 6:43 PM said... BALAS

cik ain
hehee..tu la..jadi cikgu kena byk sabar...ain doakan mia ek...hope smua baek2 belaka...

azzey :
huwaa..thanks syg doakan mia...tq sgt3..aminn..amin

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan