Defend of the Ancients a.k.a DOTA | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, November 26, 2010

Defend of the Ancients a.k.a DOTA

Dicatat oleh m i a di 12:08 AM
Assalamualaikum..


kompom lepas tengok tajuk, teruna-teruna jagohan DOTA tak hagak-hagak nak klik sini kan..akehkehkehh..hi korang..

selamat datang ke blog Mia Suka Berangan oke...

oke..ape itu DOTA..kalau ikot teori saya..DOTA ni shortform untuk Dunia Orang Takde Awek kononnyeee...haa..kata yang last tu sangat penting okee..

takdelaa..tipu je..itu cakap-cakap emosi bila Safwan Arif asek bizi berdota jee...grrrr.. 

DotA ni ialah singkatan dari Defend of the Ancients yang merupakan hasil modifikasi untuk game warcraft 3 : The Frozen Throne. “Allstars “ pulak merupakan kumpulan dari semua hero – hero yang ada pada game Warcraft 3 : Reign of Chaos, expansion Warcraft 3 : The Frozen Throne dan juga terdapat penambahan hero – hero yang baru pada update versi terbaru DotA. custom scenario dari Warcraft III:The Frozen Throne ini berdasarkan map “Aeon of Strife”-nya Starcraft. 

Cara main DotA ni, korang kena hancurkan lawan utama berupa istana atau “ancient” yang dilindungi para “sentinel” dan heroes-nya di setiap sudut map. Korang juga perlu mempertahankan wilayah masing-masing dan menyerang wilayah milik pemain lain. 

Terdapat sekitar 70 hero yang boleh dipilih oleh pemain. Setiap hero akan memiliki kelebihan dan kekurangannya masing – masing. 

Dalam permainan, korang dapat bertempur secara One by One ataupun secara Team. Taktik dan strategi sangat diperlukan dalam permainan ini, pemilihan kombinasi item dan hero yang salah juga bole menyebabkan kegagalan pada team korang.

acehhwahh...gaya bagi penerangan macam faham gile pasal dota ni ek..kahkahkahh...haipp, saya penah maen oke...menang okee..muhaha..MIAhahha..

sila jangan pandang saya sebelah mata..ehem..

baeklah..apa hal pulak saya sibuk pasal DOTA ni ek..


pasal saya jeles..yaaaaa..jeles gile-gile...pakcik safwan sekarang tengah bizi training skill DOTA beliau ye anak-anak..


Jumaat or Sabtu ni Safwan ada tournament dota di Pandan Indah..Lan Party KCR namanya..if tak silap la...mereka buat di CC Orange..

haa..sape-sape tahu tempat tu, bole bawak saya oke..ehhehe..

if ur enemy is secure at all points, be prepared for him. If he's insuperior strength, evade him. If your opponent's temperamental, seek 2 irrit8him. Pretend 2 b weak, that he may grow arrogant. If he's taking his ease...give him no rest. If his forces are united, separate them. If sovereign and subject are in accord, p...ut division between them. Attack him where he'sunprepared, appear where you're not expected

ini adalah info yang safwan post kat wall FB beliau..saya copy paste aje..ehhee.




For u my dear Safwan Arif..good luck oke syg..
saya tahu kamu nak yang terbaek jugak kali ni kan..
dats y train gile-gile punye..
takpe..takpe..
minggu ni tinggalkan me'ah sorang-sorang..
minggu depan siap kauuuu!! grrrrr

http://matcuoi.com
ok daa...baek saya larik dulu..



agagagagaaa..

~wassalam~

12 ulasan:

Anisa Hang Tuah on November 25, 2010 at 8:18 AM said... BALAS

heee
sweetnye kaurang

bebudak laki mmg suke main dota tuh

hee

skool on November 25, 2010 at 11:40 AM said... BALAS

heheheh...tq sgt2 tayunk nakal uii support patik2 kaw2 punye...hehe..mishiyuu!!maaf sgt3 tau syg..!!

diriku on November 25, 2010 at 1:57 PM said... BALAS

he2..DOTA ni mmg kegilaan ramai lagi2 klu kt U..

kobEj0rdan~ on November 25, 2010 at 4:16 PM said... BALAS

datin, den suko blog ekau

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

jijie on November 25, 2010 at 5:33 PM said... BALAS

dah lama tak DOTA tu... huhu~
cik abang sayang ye mia... =p

mia on November 25, 2010 at 6:41 PM said... BALAS

anisa :
hehehe..tq dear..haa tau xpe..tak tido tak makan pon xpe..grrr



skool :
hehehe..xpe dear..gud luck tau esk..hehe..menang..menanngg okeee

mia on November 25, 2010 at 6:42 PM said... BALAS

diriku :
grrr...tu laa...kamu pon same la ek..hahaha


dato naz :
hahahaa...yeke dato..ahhaa..siap entry lagi okee..akehekhkee

mia on November 25, 2010 at 6:43 PM said... BALAS

kak azie :
huwaa..akk pon maen gak ke??woww.hebat akk...mia maen pon gile jugak..ahahaa

Mazidah Adenan on November 25, 2010 at 7:30 PM said... BALAS

ehem2...he3

mia on November 25, 2010 at 7:45 PM said... BALAS

genit :
hahaha..ape ehem3 pagi ni yang..hahahaaa

Lina Lokman on November 25, 2010 at 10:46 PM said... BALAS

hahaha awe awe! kesian cik mia :p

mia on November 26, 2010 at 12:16 AM said... BALAS

lina :
hehehe...xpe lina..siap die mgu dpn..hahaa

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan