Hadiah si Katak Pink... | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, November 11, 2010

Hadiah si Katak Pink...

Dicatat oleh m i a di 9:51 PM
Assalamualaikum..


saya selamat tiba di tanjong malim..ehehe...nak tanya korang ni...

kenapa ek ramai yang tersalah post komen kat blog saya  ni? nak komen tentang entry ni..but post komen kat entry laen...ada masalah ke bila blog ni da diubah suai??

kot la kotak komen jadi bengong-bengong...sebab ramai yang tersalah letak komenta..huuhu...tak kesah pon kat mana-mana..just risau uols je...mungkin ada benda yang da terubahsuai...so korang pon tersalah komen..

korang bagi pendapat tau..seyesly nak tahu...

ok baeklah..sebelum balik tadi..dengar bunyi van besar datang umah saya..saya bole dengar dia honn masa dalam toilet..hahahaa..

pastu adik ketok pintu..cakap ada barang untuk saya..pos laju lagi...paket besarr punyaa...huwa..hati da debar-debar ni..akehkehkehh..

thanks tersangat-sangat pada lizzie si katak pink untuk hadiah ni..huwaa..sangat-sangat suprise oke..hehhe..thanks dear..

souviner ni khas untuk saya sebab saya berjaya jawab teka teki yang cik lizzie kasi sempena vacation beliau..ehehe...cuba semak dalam entry lizzie yang ini..








thanks lizzie untuk hadiah ni..sweet sangat..ehehehee...

~wassalam~

12 ulasan:

Cik Gallus Gallus on November 11, 2010 at 5:56 AM said... BALAS

katak tu comel

iamnerves on November 11, 2010 at 6:21 AM said... BALAS

tu la...mata sy pon bergerak2 tadi..
perut pun same..rase2 ye kan..
eh ehh..
jap...
macam salah tempat komen je..
oh silap..0__0
abaikan la komen atas

ok.bai-__-''

Lizzie Yasmin on November 11, 2010 at 6:32 AM said... BALAS

sori lar kalu hadiah tak seberapa.. dah kata pun sourviner.. lagi pun kt sana byk patung.. tkut mcm tak sesuai jer nk bg... hope u like it..

Sori lmbat.. cari masa nk pi post office dari sahari ke sahari..

aNiSa hANg tUaH on November 11, 2010 at 6:51 AM said... BALAS

katak yg comel
hehehe

mia on November 11, 2010 at 7:47 AM said... BALAS

cik Gallus :
ehhehee...kan..mcm tuannye oke..

iamnerves :
hahahahaa....ni saje3 je tersalah ek..grrr....seyes nk tahu ni pkcik uii

mia on November 11, 2010 at 7:48 AM said... BALAS

lizzie :
hehehe..sweet hadiah tu dear..seyesly terharu..ehhee..egatkan keychain ke hape yg kecik3..sekali..kemain bsar..haha..tqvm tau..


anisa :
hahahaa...katak kaler pink tau nisa

hamzah ian on November 11, 2010 at 8:57 AM said... BALAS

waaa.. ade jgk katak pink eh.. unik

diriku on November 11, 2010 at 1:14 PM said... BALAS

tahniah =]

mia on November 11, 2010 at 5:07 PM said... BALAS

hamzah ian :
hahahaa...ade jual kat mall majah..try la cari...


diriku :
thankss ;p

kembatolo™ on November 11, 2010 at 5:52 PM said... BALAS

font ni lebih sedap mata memandang..
hee~

Sumijelly on November 11, 2010 at 6:25 PM said... BALAS

ok nak tst komen...

eh..lawa la katak tu...

emm..agak2 masuk komen mana yek??hehehe

Sumijelly.com

mia on November 11, 2010 at 6:36 PM said... BALAS

kembatolo :
hehhee..ye?thanks oke...

kak sumi :
hahahahaa...thanks akk...

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan