Kotak Komen | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, November 12, 2010

Kotak Komen

Dicatat oleh m i a di 10:27 AM
Assalamualaikum..



thanks to my safwan arif sebab bagitau ni..

hehe...ramai yang tersalah tempat komen, mesti sebab tak perasan kotak komen da ada kat atas kan..maknanye, kat bawah tajuk entry..heheh..




my mistake..tak bagitau kat korang semua...sory ya!

thanks pada semua sebab sudi tinggalkan komen pada entry-entry saya...hehe..melayan je korang kan..

so semua..again saya nak ingatkan..

kotak ulasan ada di bawah tajuk setiap entry tau..

thanks for dropping by dear..

~wassalam~


love, 

10 ulasan:

kata kila on November 11, 2010 at 6:38 PM said... BALAS

kesian kila selalu salah form.iskk

aNiSa hANg tUaH on November 11, 2010 at 6:55 PM said... BALAS

nice :)

Anitadahahs on November 11, 2010 at 7:03 PM said... BALAS

eh ni komen kat bawah ke?

Liquid on November 11, 2010 at 7:11 PM said... BALAS

ooo baru nampak.... (sedangkan kali pertama comment) hahaha jalan2 carik bekfest lalalala~

mia on November 11, 2010 at 7:20 PM said... BALAS

kila :
ahahhaaa..xpe yang..ni da btol da..ehhe

anisa :
thanks dear..

mia on November 11, 2010 at 7:22 PM said... BALAS

anita :
hehee..ni komen utk entry kotak komen yang..kat bwh tajuk entry..ehhe


liquid :
hehehe..xpe..thanks singgah tau

kembatolo™ on November 11, 2010 at 7:33 PM said... BALAS

lupa r komen sblm ni salah ke tak.. haha

mia on November 11, 2010 at 7:39 PM said... BALAS

kembatolo :
hahahaa....saje je kau kan..grrr

.s.o.f.i.a. on November 11, 2010 at 8:07 PM said... BALAS

aku selalu baca komen2 terdahulu, ada kaitan tak ngan entri...... wah, sangat teliti aku ini.... he he.....

mia on November 11, 2010 at 8:36 PM said... BALAS

pia :
huwaaa...coth blogger terbaekk ni oke..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan