Pada suatu hari.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, November 10, 2010

Pada suatu hari..

Dicatat oleh m i a di 9:00 PM
Assalamualaikum..


hai uols..saje gedik-gedik nak share dengan korang hasil kerja saya yang paling kreatip saya penah buat..hhahahaha...bongok gile...penuh tekun dan sabar saya buat ni oke..


khas untuk Safwan Arif...semoga mudah menjawab ek sayang..juga moga cemerlang gemilang terbilang selalu..1 Malaysia!!!...oke da..melalut...


pada suatu petang yang dingin, safwan kegelisahan melihat buku yang masih banyak untuk dibaca..beliau asek menoleh ke kiri dan kanan..lalu tertidozz (ape hal tiba-tiba tido pulak..ah..lantak!)



tiba-tiba..tettt..turut..turut..telepon bimbit safwan berbunyik..akibat terganggu dengan gegaran yang dihasilkan..beliau terjaga..grrrr...dengan muka tembok kelawar, beliau melihat telepong bimbitnya sambil mengelap beberapa titisan air liuq basi beliau..hahaha


1 message received...tet!..beliau menekan butang 'read'..


GoOD LuCk SaYaNg!
do your best..


arrgghhhh...jerit beliau..
macam-macam perasan bercampur baur..gumbira..terharu..
yang paling terasa sangat..gerun+takot+seram..
aik, camne awek aku tahu aku membuta ni???zzzzzzzzzzz


namun begitu...beliau berasa sangat happy kerna aweknya masih bersedia untuk menyedarkan beliau untuk terus berjuang...




hahaa..poyo gile kan...seyesly poyo..hahhaha

but i hav to admit yg ni memang semart gile kan??..haha..ok fine..lantak la buruk ke hape..saya ikhlas tahu?

btw, untuk korang jugak oke..


selamat menjawab untuk esok hari..

grr...sape yang da merdeka arini, diam-diam ye..

hakhakhakkkhakk..

~wassalam~

19 ulasan:

Atiqah Adnan on November 10, 2010 at 5:09 AM said... BALAS

nanti sila buat untuk kalong ye..

Cik Gallus Gallus on November 10, 2010 at 5:10 AM said... BALAS

ahhaha baek punye awek

check it out:superbaby yang gile tapi cute

kobEj0rdan~ on November 10, 2010 at 5:12 AM said... BALAS

nak wish kat safwan arif tu jugak la,
gud luck syg! hahaha

Akmar Naqhi on November 10, 2010 at 5:23 AM said... BALAS

its simple but nice :)

aNiSa hANg tUaH on November 10, 2010 at 5:26 AM said... BALAS

hehehe
comel la katun tu miaa

suke (:

skool on November 10, 2010 at 5:33 AM said... BALAS

hahahaha...kiut glew!~ tq syg..!!u r the besh!!

mia on November 10, 2010 at 5:44 AM said... BALAS

kak long :
hahahahaa....huwaa..byk gile komen...ko nk test kete esk, mia buat ek..


gallus :
hhehee..saje gatai3..ehhee

mia on November 10, 2010 at 5:44 AM said... BALAS

kobejordan :
hahahaha...perli la tu kan..ehhe


akmar :
hehe..tq 4 dropping by ek

mia on November 10, 2010 at 5:45 AM said... BALAS

anisa :
hehehee....maen hentam je tu nisa...but thanks tau..

skool :
ehehhee..welkam dear..gud luck tauu

shara bunga on November 10, 2010 at 5:51 AM said... BALAS

sweet nyah~
mak suke~

shara bunga on November 10, 2010 at 5:51 AM said... BALAS

sweet nyah~
mak suke~

mia on November 10, 2010 at 6:03 AM said... BALAS

bunga :
ahahhahaa...thanks dear...suka ek..

shara bunga on November 10, 2010 at 6:40 AM said... BALAS

comel je

mia on November 10, 2010 at 6:54 AM said... BALAS

bunga :
thanks dearr

iamnerves on November 10, 2010 at 9:19 AM said... BALAS

bf awak orang lidi je...
lalala~

mia on November 10, 2010 at 11:56 AM said... BALAS

iamnerves :
hahaaa..kang lukis sbijik dia kan, da jadi potret..ni lukis katun je

Un Phat Lee on November 10, 2010 at 11:44 PM said... BALAS

dah2.tidur sepanjang hari.kurang lagi stress nanti.haha XD

dd dudu on November 11, 2010 at 1:51 AM said... BALAS

eheeee suwit gileee

mia on November 11, 2010 at 5:35 AM said... BALAS

phat lee :
hehee..ni utk entry atas ke bro?hehee..


dd :
thanks dear...malu pulakk..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan