Tag dari Kembatolo | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, November 29, 2010

Tag dari Kembatolo

Dicatat oleh m i a di 9:46 PM
Assalamualaikum..


even da penah buat tag ni, buat saje nak post balik..thanks to en kembatolo and lina lokman..entry original klik sini oke

hehehee..oke baeklah..mari mulakan..cekkidaud..



1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

kasih sayang


2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?

Burger Daging rm2..akahkhak


3. Di manakah tempat korang akan melangsungkan perkahwinan dan apakah temanya nanti?

Alai, Melaka..tema tak sure pulak..pink hitam cool tak?akekkhekhe..


4. Adakah korang sedang hangat bercinta?

hahahaa..korang rasa??ehem..ehem..


5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

dia yang terakhir..insyaALLAH..


6. Di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?

erk..Tanjong Malim dan Shah Alam..kot..hahaha


7. Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?

komik lagi..Cari Kerja 1 dan 2 by Yoshino Aki (Gempak Starz Collections) 


8. Apakah nama penuh korang?

Nor Jamiah Binti Adnan


9. Antara mak dan ayah, mane korang lebih mesra?

dua-dua kot..hehe..seyesly saya manja dengan dua-dua..ahahhaa


10. Namakan orang yang korang betuk-betul nak jumpa sangat-sangat..

 Rasulullah SAW...selain tu, anak buah saya la..grr...Iman Nur Aisyyah Mohd Haffiz..


11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?

kat kolej basuh tangan, kat umah, guna mesin..


12. Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

Mekah..nak bawak ibu ayah..dengan suami..


13. Pilih salah satu, peluk atau cium?

nak dua-dua..nak peluk then cium..bole?kehehekhkee..


14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag?

- belajar di al-Azhar, mesir
- Handsome..buwekkk...still single..akhekehke
- lahir pada 27 Mac, tahun rahsia...aigoo

- belajar di UiTM Shah Alam
- Cantek Orangnya..auww..sudah berpunya oke..haipp
- lahir pada 25 April, tahun dirahsiakan jugak..grrrrr


15. Lima benda yang paling disayangi dalam hidup
  • handphone
  • lappy 
  • Ichi..hoho
  • koleksi komik
  • diari MIA

16. Lima lagu yang paling suka dan selalu dengar
  • Lagu Maher Zain..awesome!
  • Inie miney..sebab ringtones mesej
  • menatap matamu..sebab ringtones call
  • Song by Girl Generation
  • Lagu-lagu raya..bole?hahaha

17. Bila tarikh lahir dan kat mane korang sambut tahun lepas

20 Mac 1987, tahun lepas sambut kat KFC tanjong malim..suprise party dari safwan arif sebagai master mind dan roomate sebagai pembantu..terharu gile..


18. Lima rakan blogger yang korang nak tag :

hehee...kepada yang ditag, sila jawab ye..hehehe..
ehem..korang tak buat, saya tuntut hadiah b'day, bole?lalalallaa


tata uols..


~wassalam~

12 ulasan:

Rara Farah on November 29, 2010 at 5:50 AM said... BALAS

ichi tu gapo ek?/

mia on November 29, 2010 at 6:03 AM said... BALAS

hehehe..hadiah b'day dear..nnti akk bgtau oke

Anisa Hang Tuah on November 29, 2010 at 6:26 AM said... BALAS

bege daging sedap
:D

h A n Y S on November 29, 2010 at 8:19 AM said... BALAS

jawapan tok no.12 tu, eyh? mia dah kawen ke?
heh heh~
;D

mia on November 29, 2010 at 4:48 PM said... BALAS

anisa :
sedapppp niss



hanys :
hhahah..lom lg dear...plan je tu...

iamnerves on November 29, 2010 at 7:40 PM said... BALAS

patut laq cam rase semcm je..
ade org tag ek..
heee..mekasih..
taun depan la sy buat
link ni sy simpan dlm gobok dulu..

nizamsani on November 29, 2010 at 8:51 PM said... BALAS

dating kat tanjong malim tu kat belah mana?
boleh gi skodeng.ahaks.

mia on November 29, 2010 at 9:26 PM said... BALAS

iamnerves :
hahahahhaa....bole je..sy tgu tahun dpn oke..tak buat, siap kauu..grrrr



nizamsani :
hahahhaa..kat pyoor..tahu?akahakhak

Lina Lokman on November 30, 2010 at 7:37 AM said... BALAS

hehehe thanks jawab!!! :)
alamak tahun 87 ye? ni kena panggil kakak mia ni :)
best baca! hihi

mia on November 30, 2010 at 7:41 AM said... BALAS

lina :
hahahahaa..yeke dear??bia btol3???grrr..rase tua tetiba...

nizamsani on December 5, 2010 at 7:18 PM said... BALAS

tahu.

mia on December 5, 2010 at 7:34 PM said... BALAS

@nizamsani

uiks..kamu tg malim ktne ni?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan