Tanjong Malim gempar.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, November 9, 2010

Tanjong Malim gempar..

Dicatat oleh m i a di 8:29 PM
Assalamualaikum...


huwaa..tajuk nak gempak kan...suspen tak korang?hahahhaa..kene tipu je semua..jangan marah oke..

just nak bagitahu..esok saya akan balik ke tanjong malim..

huhu..kesian saya kan..semua student da start cuti untuk aidiladha..saya masih bergolek-golek untuk tesis..

budak-budak semua da mula happy nak raya, saya menangis tak berlagu kat sana sorang-sorang..

eleh..macam sadis sangat je kau mia uii..

sape sini da abes exam??

tahniah untuk korang ek..

saya je kesian, baru nak mula..hehhee...naseb 2 paper je dis sem..harap.harap dapat score..amin..amin..

hasisshh..semua nak sadis kesian bagai, tak bole la kan..ada kot hikmah nye..sebagai contoh, saya mungkin bole dating...ahaa!ehhee...

ok korang..salam hari khamis ye..orang kata, waktu maghrib sempadan untuk hari yang baru..sepatutnya gitu laa..hhehee..

oh yeh..maaf ye semua...saya kurang blogwalking da sekarang..bizi nak settlekan tesis..tunggu la bila da abes final nanti..siap korang semua..

sementara tu..sila jaga diri masing-masing oke..

tata..

~wassalam~


pst : ada ape-ape perubahan cara penulisan saya ni ek??rasa macam skema gileeee...hahaa

5 ulasan:

Jey Yusuff on November 9, 2010 at 4:54 AM said... BALAS

jey pon x balik lg. baru selesai last paper

kembatolo™ on November 9, 2010 at 5:56 AM said... BALAS

"siap la korang??"

aku termasuk tak lam korang uh? haha

mia on November 9, 2010 at 5:58 AM said... BALAS

jey :
hehheee....ni da abes bole balik da ek..

kembatolo :
haaa..termasuk skali..ehhee

skool on November 9, 2010 at 1:00 PM said... BALAS

hati2 balik cik mia oke!!~

mia on November 9, 2010 at 3:54 PM said... BALAS

skool :
hehehe..thanks syg..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan