Pening..grrrr... | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, December 3, 2010

Pening..grrrr...

Dicatat oleh m i a di 5:31 PM
Assalamualaikum...


tadi kat facebook, sepupu saya tanye..

kak mia..kite peninglah..
 nape lepas makan rase kenyang ek..
http://matcuoi.com
haa sudah..korang jawabb...jawabb sekarang!!!!
http://matcuoi.com
ok da bai..

~wassalam~

7 ulasan:

mOoN on December 3, 2010 at 2:26 AM said... BALAS

hahaha..
comelnya soklan...
jawab ar,, sebab sebelum makan kita da rasa lapar...xkan pas makan pun rasa lapar kut...
ahaks!!

kembatolo™ on December 3, 2010 at 2:44 AM said... BALAS

cakap sebab otak dah tak betol..
bese kalo lepas makan akan jadi lapar jugak..
hahaha

mia on December 3, 2010 at 4:32 AM said... BALAS

moon :
tu la kan..rase nk sepak3 je..grrrrr



kembatolo :
ha ek..lps makan lapar lagi..makn lagi..lapar lagi..boroii

~SukEMakAn~ on December 3, 2010 at 6:09 AM said... BALAS

hahaha
sebab xmo bagi makan lg
sebab tu la kenyang
klau x abes nati gemok
bley x jawap mcm nie?

Solihin Zubir on December 3, 2010 at 7:54 AM said... BALAS

ha'ah... sy pon pelik.. kenapa lpas mkn kita kenyang?
hahha.. sengal btol sepupu anda..

mia on December 3, 2010 at 9:11 AM said... BALAS

@~SukEMakAn~

hahhaa..bole tu ina..mmg tdiam tros dia nnti yang..btol gak kan..

mia on December 3, 2010 at 9:12 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

haahha..lps tu ribu riban koman kt fb dia tau..akehkeee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan