Pelanggan Selalu Betul?? | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, January 12, 2011

Pelanggan Selalu Betul??

Dicatat oleh m i a di 7:16 PM
Assalamualaikum..

hi uols..

hari ni, amatlah meletihkan jiwa raga, tubuh badan, tulang rusuk tulang pinggul..semua laahh...huhhu..

jadual bertukar lagi..saya keje petang pulak da..2pm hingga 10pm..chehhh..da kuranglah masa nak bw..baru je nak merasa keje pagi, balik jam 3pm, dan malam bole bw sepuas hati..aigooo...

takpelah..huhu..lagi bape hari je nak mula praktikal..saya ada rasa macam tak moh keje da, sebab nak prepare segala untuk urusan praktikum nanti..boleh ke macam tu??

grrr..hari ni saya bergadoh dengan customer..grrr..emosi terganggu kot kau mia..wuwuww..but, rasanya bukan salah saya kot..beliau yang bengap bukan maen..oke takpela..malas nak fikir..

tapi sampai sekarang dok terfikir lagi..grrrr...geramm..geramm..sabar je laa..

oke da bai..

~wassalam~

11 ulasan:

Anisa Hang Tuah on January 12, 2011 at 3:24 AM said... BALAS

sabar yer mia..
(:

nerves on January 12, 2011 at 3:30 AM said... BALAS

..wuwuww.. <<ni efek untuk emosi ape?
haha

jgn gado2..
kastemer owes rite..
sabar je la..
=p

JIJI YU on January 12, 2011 at 3:57 AM said... BALAS

muahah keje ape skang ni cikgu..eh2 nak wat sticky post camno ek..

nazirulhazwan~ on January 12, 2011 at 4:03 AM said... BALAS

den tak pernah setuju dgn ayat diatas, noktah

Solihin Zubir on January 12, 2011 at 8:29 AM said... BALAS

customer owez rite? haha..
bergantung pada keadaan jugak..

nusha on January 12, 2011 at 6:38 PM said... BALAS

sy ni kak,lg la dok layan customer je ari2!!
ader yg ok n ader yg nyampah!!hahha..

mOoN on January 12, 2011 at 7:44 PM said... BALAS

@nazirulhazwan~

same here...

Lizzie Yasmin on January 12, 2011 at 9:30 PM said... BALAS

lor tak nak share ke wat happen.. nk tau jugak kebengappan customer tue...

alia shahira on January 12, 2011 at 11:15 PM said... BALAS

sabar kak miaa sabar :)
kak mia kan penyabar orangnya!

btw miss ya!

NOOR FATIN on January 13, 2011 at 2:54 AM said... BALAS

sabar je la mia..

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ on January 13, 2011 at 5:17 AM said... BALAS

chill2 :) anyways ape yg die buad ?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan