Penyakit Lupa | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, January 14, 2011

Penyakit Lupa

Dicatat oleh m i a di 9:19 AM
Assalamualaikum..

selamat pagi semua..

simptom nak demam mula bermaharajalela dalam badan..huhu..memang musim kan sekarang ni..korang semua jaga diri baek-baekla ya..

korang penah tengok gelung pam minyak tercabut tak?ntah betol ke tidak nama benda tu 'gelung'..saya maen belasah sebut je ni..ehkeheke..semalam dalam jam 10 malam gitu la..tak tahu la kot pakcik ni dok ingat bini kat rumah ke hape..sampai terlupa nak letak pam kat tempat sangkut lepas isi minyak..terlupe kot..elok je masuk kete, then gerak..ape lagi..tercabut la gelung pam tu..naseb takde minyak bersepah..ehhe


akehkehkeee..memang cuak gile muka pokcik tu..kesian saya tengok die..bos takde masa kejadian, jadi kiteorang cume amek number plat kete tu aje..nak buat ape lagi kan, pasal saya pon 1st time tengok benda macam ni jadi..hehehe

sape suka maen game token kat pusat hiburan??ada something yang korang perlu tahu..klik sini yaa..

kot ada yang penah kena macam ni, bole share kat sini..apa rasa korang time tu?mesti takot gile kan..malu pon ada..seyes kesian tengok muka pokcik tu..huhu..penyakit lupe ni bahaya juga sebenarnye ek..

hope hari ni, takde ape yang bikin saya meroyan bila balik umah..ahhahaa..poyo je bunyiikk..korang pon sila jaga diri baek-baek yaa..

HAVE A NICE DAY EVERYONE

sape pengguna Celcom, WAJIB klik sini..

oke da bai..

~wassalam~

17 ulasan:

pen biru on January 13, 2011 at 5:23 PM said... BALAS

penyakit lupa ni memang susah nak ditinggalkan
hee

tqaAwesome on January 13, 2011 at 5:31 PM said... BALAS

nseb bek takde tumpahan minyak kang tak pasal kena bayar plak. dahla minyak mahal skrg. hehe ^___^

Adii NakHeran on January 13, 2011 at 5:51 PM said... BALAS

biasa la,, kadang2 pergi kerja pun lupa mandi pagi2,, wuahahahahah

manggosteen on January 13, 2011 at 6:47 PM said... BALAS

mesti pakcik tu cakap 'aku lupa' gaya nazmi raja lawak 5..

mia on January 13, 2011 at 7:16 PM said... BALAS

@pen biru

tau xpe..huhu..jangan makan semut la..

mia on January 13, 2011 at 7:16 PM said... BALAS

@tqaAwesome

betol yang..kalau ade minyak tumpah, mmg kelam kabut la ssemua..kot meletup ke hape..huhu

mia on January 13, 2011 at 7:16 PM said... BALAS

@Adii NakHeran

aiikk..macam ade pengalaman je..ehkehkee

mia on January 13, 2011 at 7:17 PM said... BALAS

@manggosteen

hahahaa..dia garu kepala je sy tgk..

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ on January 13, 2011 at 10:09 PM said... BALAS

bhahaha :D
kesian die ouh . naseb baek tak meletop ke hape ke :)

ayushida on January 13, 2011 at 11:35 PM said... BALAS

uiks, menakutkan je, sib baik x de jadik apa2...dia tengah ingat nak beli apa kot ... gula 2 tepung 1 telur 30....eh gula 30 tepung 5 telur 2...ehh...hehe

azzey on January 13, 2011 at 11:59 PM said... BALAS

mia; akak pun 2-3 hari lps x berapa sihat..:(

nusha on January 14, 2011 at 1:07 AM said... BALAS

akak cumei..sy ader pengalaman ni..tp time tu mbr yg bw kete..cuak gler..last2 org tu minx byr rm50 lau xnk kena report..mcm sengaja pon ader!!

mia on January 14, 2011 at 6:56 AM said... BALAS

@ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ

tau xpe dear..akk kat dlm pon terkedu kejap..ehkehke

mia on January 14, 2011 at 6:56 AM said... BALAS

@ayushida

ahkahkahkaa..agaknye la tu yang..muka pon mcm blur je mase tuang minyak tu..ehekhek

mia on January 14, 2011 at 6:57 AM said... BALAS

@azzey

yeke kak, skrg ni da mmg musim kan..

mia on January 14, 2011 at 6:57 AM said... BALAS

@nusha

uikks..yeke..akk tak cas ape3 pon dear..huhu..naseb la dpt org baek..

h A n Y S on January 14, 2011 at 7:42 AM said... BALAS

boleh pulak mcm tu??
tak pernah tgk..bea nye kalau dapat tgk depan mata..haha! jahat tak?
;p

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan