Sahabat Blogger Day Out | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, January 21, 2011

Sahabat Blogger Day Out

Dicatat oleh m i a di 7:06 PM

Assalamualaikum..

selamat petang semua..

hari ni kerja balik awal sikit, jam 4..sebab tak tahan sangat, kepala pusing, hidung pon saket..akhekhekee..bahana demam ni wehh..boss siap tolong urut kepala tau..heeppp, bos saya perempuan okee..anak da tiga..*bermaksud beliau adalah straight, takde belok-belok ya* grrrr...



korang semua silakan menjaga diri dan tubuh badan masing-masing ya..bila da mula demam ni, semua plan yang da dirancang terbengkalai sekejap, ye tak..huhuh..ni menaip sambil kaen basah kat dahi, tisu kat tangan..ahhahaaa..ingat nak selubung seluruh badan jugak, tapi bila fikir kot adik masuk nak berborak, terkejang pulak dia nanti bila tengok 'benda' berselubung depan lappy..ehkehekheke

hope cepat la sembuh ek..selasa or rabu nanti saya mungkin akan balik Tanjong Malim, 29hb nak masuk umah sewa dan pindah barang..hope da sembuh la time tu kan..ehhee...

ehem..saya mungkin bakal mendapat orang baru dalam keluarga..oh Tuhan..terima kasih atas kurniaanMu ini..hehehe..

eh eh..dengar cerita 30hb ni ada 'Sahabat Blogger Day Out' kat Times Square..huwa..macam nak join aje..ehekhkee..korang, meh beramas mesra, mahu?

KLIK SINI UNTUK JOIN

korang bole bawak Milo time gathering tu nanti kan..hehek..klik SINI

oke da baii..

~wassalam~

16 ulasan:

kembatolo™ on January 21, 2011 at 3:26 AM said... BALAS

taley pegi.. hoho

amiYo on January 21, 2011 at 3:47 AM said... BALAS

cam best je gath blogger 2... :)

JIJI YU on January 21, 2011 at 4:16 AM said... BALAS

tak sukup milo gitau la ek.

Atiqah Adnan on January 21, 2011 at 4:43 AM said... BALAS

gathering best nyee...

safura zahari on January 21, 2011 at 5:06 AM said... BALAS

wah bestnya...

Anisa Hang Tuah on January 21, 2011 at 5:18 AM said... BALAS

mia.get well soon yaa

mia on January 21, 2011 at 6:24 AM said... BALAS

@kembatolo™

ehhee..ang jauh bro..nnti balik, buatlah gathering ya..

mia on January 21, 2011 at 6:25 AM said... BALAS

@amiYo

jom la yang..kite pegi ramai-ramai..nakk..

mia on January 21, 2011 at 6:25 AM said... BALAS

@JIJI YU

acehh..cikgu byk stock la tu kan..ehkehkee

mia on January 21, 2011 at 6:26 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

ehhehee..jom kak long, g sesape nk..bole shopping sekali..

mia on January 21, 2011 at 6:26 AM said... BALAS

@safura zahari

jom yang..jumpe mau?

mia on January 21, 2011 at 6:30 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

thanks niss...

cikCOKLET:) on January 21, 2011 at 7:17 AM said... BALAS

ala cianya..mkn ubat tau. *take care*
nak join jgk gathering tue tp jauh sngt nak pegi.wu wuu =(

Solihin Zubir on January 21, 2011 at 7:36 AM said... BALAS

ololow...
sweetnye boss tlong urut kepala.. hehe..

Rara Farah on January 21, 2011 at 7:48 AM said... BALAS

oooooo...ptt la status fb tu ade kene mengene ngan demam...sama je kite nie..ontheway nk demam gak nie

nusha on January 21, 2011 at 6:53 PM said... BALAS

kak mia,cpt2 smbuh ea..nak tnyala kak,cmne nak wat menu bar n insertkan dlm tu??uhhu..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan