Selamat Hari Jadi Izzat Asyraf | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, January 11, 2011

Selamat Hari Jadi Izzat Asyraf

Dicatat oleh m i a di 10:46 AM
Assalamualaikum..

morning semua..

saya cuti hari ni..cuti mengejut..huhu..pagi tadi masa nak bangun rasa lemau semacam..badan panas..tapi, bila bangkit tadi,rasa badan da oke pulakk..*chehh..gedik namanye tu mangkokkk*

baek..hari ni sebelas januari dua ribu sebelas..11.1.11..comel jugak tarikh ni kan..hahaha..hari ni hari jadi Datin Siti Nurhaliza..hohoho..tapi chop! bukan itu saya nak cerita sebenarnya..



Selamat Ulang Tahun untuk Muhammad Izzat Asyraf Adnan

hehe..da masuk 13 tahun da adik saya sorang ni..macam cepat je mase berlalu oke..dulu mase kecik-kecik dia ni tak banyak kerenah..cume kalau dia demam memang risau ya amat la kitorang..sebab ijat ni jenis meracau kalau demam..

penah sekali, tengah tido, tibe-tibe die bangkit, then pegi bilik air, amek segayung air, jalan keliling rumah sambil sebut 'Allahuakbar' banyak kali..memang kaget gile la semua..huhu.. tapi semua oke lepas bukak surah Yassin sampai ke pagi..

saya ni ibarat macam kempunan nak adik perempuan tau..ahkahakhaa..so korang bole bayang macamane saya dan kakak layan ijat mase kecit tak?hahhaa..



mampos aku kalau si ijat baca blog ni..*dush dush*

hekehkee..comel plus gedik gile kan..bole pulak die posing maut gitu..adehaii.. memang tak bole belah..kalau tunjuk kat dia picture ni sekarang, haramm die nak tengok..suruh delete lagi adelah..saya ada rasa nak frame pon ade, pastu tampal kat dinding umah..hehekhekhkee..menangis guling-guling la budak kecitt ni..



untuk ijat adik akak..
selamat hari jadi sayang..moga ijat happy je selalu..ingat, jangan selalu sangat menghadap komputer, nanti mata rosak..eh tapi semart jugak kan kalau kau pakai spec..haa sudah..yang, belajar rajin-rajin ek..bia jadi bijak pandai.. pastu keje elok-elok, ingat selalu ibu ayah.. hehe..akak sayang adik-adik akak..
ohh..bunyik nak sadis kan..*kasi lempang di situ*.. hhekehke..kepada korang yang sambut birthday hari ni..

Happy Birthday To You

semoga murah rezeki, cemerlang selalu dan diberkati Tuhan..amin..amin..

baeklah, masa untuk diri sendiri..bole relaks sikit hari ni..

meh sini tengok orang makan sambil berlari..keheheke..sengal tapi menarik..

oke da bai..

~wassalam~

10 ulasan:

Anisa Hang Tuah on January 10, 2011 at 6:59 PM said... BALAS

selamat hari jadi ijat..belajar rajin2 yeee
:)

Atiqah Adnan on January 10, 2011 at 7:11 PM said... BALAS

hehe ni gambar bikin dak ijat panas nie.. adik kita bukan dak kecil lagi ok.. dah garang sekarang.. so baik hati2 kalau ijat baca amek ko kena dush dush... haha

Adii NakHeran on January 10, 2011 at 7:13 PM said... BALAS

selamat hari jadi tuk adik tu,,
bagi dia hadiah menarik waktu skolah ni,, dah besar susah dapat,, hehe

kembatolo™ on January 10, 2011 at 9:03 PM said... BALAS

macam cun je kne mekap gitu..
tanak jadi nyah? sesuai kot.. hahahahhaha

mia on January 10, 2011 at 10:18 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

amin..tq kakak...ahakss (ijat yg ckp ni)

mia on January 10, 2011 at 10:18 PM said... BALAS

@Atiqah Adnan

haahh tau xpe..hekheke..pdan muke die..xpe, b'day boy kene byk sabar

mia on January 10, 2011 at 10:19 PM said... BALAS

@Adii NakHeran

ahhahaa...egat nak blnja die g memanah..

mia on January 10, 2011 at 10:19 PM said... BALAS

@kembatolo™

CHOIII...haipp..hang doa adik wa jadi lelaki sejati la bro..grrr

nur on January 10, 2011 at 11:30 PM said... BALAS

hepi besday to ijat..
isk kakak dia sorang nih..
kesian dia nnt nangis gulink2
ALL IN ONE

mia on January 11, 2011 at 12:13 AM said... BALAS

@nur

hahahaa...b'day boy kene sabar sikit yang..ehkehkee..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan