Sepandai-pandai Tupai Melompat, Akhirnya Jatuh ke Tanah Jua | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, January 19, 2011

Sepandai-pandai Tupai Melompat, Akhirnya Jatuh ke Tanah Jua

Dicatat oleh m i a di 7:42 PM
Assalamualaikum..

hi uolss..

hamboiii...ramai merajuk ek saya update macam ni semalam? kehkehkee..maaf ya..datang sengal, gitula jadinya..ehhe..sabar jela korang kan..baek..lagi 5 hari je keje.. cakPonG.. CaKpoNg!..ewahh..ehehee..lepas tu, perlu siapkan mental dan fizikal untuk ke sekolah..aduhaii..sesak nafas wehh..

eh, aritu saya ada share tak pasal kes ragut kat tempat keje?macam takde ek..ok gini, time tu, memang tengah ramai la..tibe-tibe dengar ada orang jerit..terkedu kejap sebab peragut tu betol-betol ada kat depan saya..tengah nak pusing untuk lari la..sikit lagi nak jatuh..but terlepas jugak..huhu..


kesian gile la mangsa..seorang amoi yang cun *ehem*..menangis aje..naseb kiteorang sempat amek no plat moto tu..dengar-dengar ada dalam RM1500 cash dalam handbag si amoi..alahaii..nasebla kan..

dan berita gumbiraaa..hari ni dapat tahu, peragut tu da kena tangkap...hoho..padan muke engko...setakat rm1500 yang engko dapat tu, compare dengan kena tangkap sekarang, memang berbaloii la kan..ehkehkee..saya syak peragut ni bongok kot, da la ragut time tengah ramai orang, pastu siap bole bercakap dengan amoi tu dulu sebelum tarik handbag tu..chehh! da tentu la mangsa tu cam muke dia, kan?


eh, saya perasan, 2, 3 minggu sebelum tamat kerja, macam-macam peristiwa jadi depan mata..huhu..memang terpana la sekejap, mungkin jugak ada udang disebalik batu..*oke, takde kene mengena* mungkin peringatan untuk saya pada masa-masa akan datang kan..sape tahu..

oke da panjang gile update..hamek korang..ehkehkee..hari ni saya rasa berkobar-kobar nak jumpe kawan-kawan blogger la..Anisa Hang Tuah dan YUYU Kipas Angin, ape kata anda?hahhaa..

meh saya belanja korang Milo kat SIN
I..klik meh..

oke da bai..

~wassalam~

12 ulasan:

echah mashuri on January 19, 2011 at 3:59 AM said... BALAS

perghh..nasib baim dpt tgnkp kan dear.kalau idakkk.makin ramai ah jd mangsa!;p

JIJI YU on January 19, 2011 at 4:32 AM said... BALAS

mueheh...weh nak jumep kat mane tu..nak ikotgak..ehehe..

tqaAwesome on January 19, 2011 at 4:49 AM said... BALAS

tulahhhh buat baik dibalas baik, buat jahat dibalas jahat. even peragut2 yang lain gagal ditangkap, diorang still akan terima balasan, mungkin dalam bentuk yang lebih teruk. Allah maha Adil :)
huhuhu

safura zahari on January 19, 2011 at 5:11 AM said... BALAS

euuuwww takut kan.ich jahat tol.

kembatolo™ on January 19, 2011 at 9:01 AM said... BALAS

rugi jek takde kat tempat kejadian.
kalo tak mesti dah jadi hero.
naseb baek, dapat awek amoi.. fuiyooO~ hahaha

10jarijemari on January 19, 2011 at 9:42 AM said... BALAS

walaupun saya tidak menampal link blog2 tp saya sedaya upaya datang jenguk blog2 y saya folow...huhuhh~

mia on January 20, 2011 at 3:07 AM said... BALAS

@echah mashuri

tu la..naseb, kalu x..lgi menjadi-jadi la dia

mia on January 20, 2011 at 3:07 AM said... BALAS

@JIJI YU

hahaha..ladies day la cikgu..hekheke...

mia on January 20, 2011 at 3:08 AM said... BALAS

@tqaAwesome

yess betol syg..akk suka sgt3 komen tqa..cmne pon, terlepas or tak, wat u giv, u'll get back..kan?

mia on January 20, 2011 at 3:08 AM said... BALAS

@safura zahari

hahaa..bcareful ya rara..

mia on January 20, 2011 at 3:09 AM said... BALAS

@kembatolo™

hahahaa..ke situ pulak ek pokcik ni..hekehkee..

mia on January 20, 2011 at 3:09 AM said... BALAS

@10jarijemari

yeah..terbaek la dear..hehehe..tq ea singgah..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan