Terima Kasih | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, January 5, 2011

Terima Kasih

Dicatat oleh m i a di 12:59 AM
Assalamualaikum..

hi everyone..

oh my..saya baru sampai rumah..penat sikit tapi happy kat tempat keje tadi..ehhe..harini da dapat uniform..kahkahkhakh..seyesly, gile burokk saya pakai okeyy...naseblah kat sini belum disuruh pakai tudung petronas yang warna warni macam jenama Mesra tu..hehehee..wajib pakai tudung kaler hitam aje..

huwaa..ramai suka tutorial tulisan gedik-gedik tu ek..ehekhe..alhamdulillah..thanks ya kepada yang singgah blog kemek ni..sangat terharu..saya kat tempat keje da macam hilang akal kejap, dok teringat kat blog aje..huhuhu...

esok kerja jam 2pm, sampai 11 malam..hehe..jaga cashier aje pon..tak susah, kalau uols pegi ke Petronas Ujong Pasir tu, tegur-tegur la ea..kehkehee..ade ke blogger orang Melaka kat sini ek..

baeklah, ni nak bw kejap..*see, sempat lagi* ohh itu mesti ya..saya kalau bole nak singgah kat semua blog yang jenguk blog saya ni..sebab macam faham kot ape rasanya if kunjungan kite berbalas, faham maksud saya?hehee..

apepon, TERIMA KASIH banyak-banyak semua yang sudi ke sini, drop komen ya..even saya macam akan bizi sikit, tak bole online lama macam selalu, but, i'll try my best okee..

SELAMAT MALAM SEMUA..

dan thanks alot lagi sekali..


FEEL FREE TO VOTE 4 ME YA (FFTF 035) HERE
 
ok da bai,

~wassalam~

12 ulasan:

♥ solehah ♥ on January 4, 2011 at 9:22 AM said... BALAS

wahh kak mia..
rajin2 keja tw.hehehe :)

kembatolo™ on January 4, 2011 at 11:34 AM said... BALAS

penat g tdo je cik kak oi. tayah ngengade nak BW. kang tetdo kat kaunter besok. haha

Lizzie Yasmin on January 4, 2011 at 6:07 PM said... BALAS

nasib baik tak dok area sana, klu tak.. mesti asyik suruh mia gosokkan kad mesra jer....

mia on January 4, 2011 at 6:17 PM said... BALAS

@♥ solehah ♥

thanks syg.ehhee..solehah take care tau

mia on January 4, 2011 at 6:17 PM said... BALAS

@kembatolo™

hahahaa..xtahu kol bape telelap smlm..ahaha

mia on January 4, 2011 at 6:18 PM said... BALAS

@Lizzie Yasmin

kahkahaka..pstt yang, mia pon selalu nak maen swap kad mesra tu..hehehe

eMMe on January 4, 2011 at 6:39 PM said... BALAS

i vote u alreadly mia~
gud luck dear...

mia on January 4, 2011 at 6:57 PM said... BALAS

@eMMe

wow..thanks alot dear..tqvm tau

alia shahira on January 4, 2011 at 7:35 PM said... BALAS

kak mia! nanti dapat gaji jangan lupa belanje HAHAHAHAHA :p

tc keje uh. kalau ade orang ngorat cakap ngan kite hahaha :D

mia on January 4, 2011 at 7:46 PM said... BALAS

@alia shahira

thanks dear..nnti akak report ea

Phat Lee on January 5, 2011 at 12:27 AM said... BALAS

wah.nice pic.dah vote dah.he he he

mia on January 5, 2011 at 7:52 AM said... BALAS

@Phat Lee

huwa..thanks bro

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan