VOTE FOR ME | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, January 3, 2011

VOTE FOR ME

Dicatat oleh m i a di 12:13 AM
Assalamualaikum..

hi semua..

camne sambutan new year korang? saya biase aje..keluarga kat melaka, saya tersepuk di Tanjong Malim..hehee..cume Ahad masa terluang jumpa dengan Safwan..nanti saya cerita okee..

masih ingat dengan gambar ini?


alhamdulillah..saya berjaya terpilih untuk ke Top 50..semua yang terpilih memang gempak hot gile kentang laaa..

untuk ke Top 20, prosedur undian terbanyak akan dipilih..makanya, saya memerlukan bantuan dari korang semua untuk VOTE SAYA..bole?heheheee..saya da tampal note kat atas kotak post ni..kalau free dan murah hati, singgah dan vote la saya okee...


VOTE FFTF 035 HERE


sudi-sudi la membantu saya, pacal yang hina ni yaa..acehhhwaahh..

acely baru sampai Melaka jam 10 lebih tadi..dalam bas, kepala hotal saya ni dok fikir, apelah khabar blog ni..see, tertinggal 2 hari pon, saya da macam orang gile meroyan..aigooo..

rasa nak tengok cerita korea la pulak..padahal mata da macam panda da ni..oh yeah, ada banyak benda nak share dengan korang tau..penah makan pece lele?*betol ke tak ejaan tu*, penah kayuh basikal sampai tak bole bernafas??hekehkhee..nanti saya story oke..

PLEASE VOTE FOR ME YA

good nite semua..

nak bw sekejap, then tidoz..

~wassalam~

14 ulasan:

kembatolo™ on January 2, 2011 at 9:25 AM said... BALAS

selamat belajar. hahaha

mia on January 2, 2011 at 9:52 AM said... BALAS

@kembatolo™

eehehee...pokcik..votee...vote mee...

JIJI YU on January 2, 2011 at 6:19 PM said... BALAS

muahah top gabann gambor ni...

Atiqah Adnan on January 2, 2011 at 6:47 PM said... BALAS

saya akan vote kamu yee.. jom pakat vote kalong gakkk!!

mia on January 2, 2011 at 6:48 PM said... BALAS

@JIJI YU

tima kaseh ya..vote la..vote la..ehehee

mia on January 2, 2011 at 6:49 PM said... BALAS

@Atiqah Adnan

da vote da kak long..tq ea

Liyana Lunia. on January 2, 2011 at 7:21 PM said... BALAS

wuwuwuwuwuw, sebelum undi kene dpt upah dulu HAHAHA

nusha on January 2, 2011 at 7:31 PM said... BALAS

kak mia syg!!
sy dah vote akak tau~~

mia on January 2, 2011 at 7:54 PM said... BALAS

@Liyana Lunia.

hahahaa...budak ini..nah amek duoplohsen..ehkeheke

mia on January 2, 2011 at 7:54 PM said... BALAS

@nusha

thanks syg..ehehee

kak ina kl (1) on January 2, 2011 at 8:19 PM said... BALAS

akak dah vote mia...good luck

M I A J A M A L U D D I N on January 2, 2011 at 8:34 PM said... BALAS

ohh.. neh ughupenyer.. okay beb.. setel! no biggies..

mia on January 2, 2011 at 8:40 PM said... BALAS

@kak ina kl (1)

huwa..thanks alot akk..ehehe...

mia on January 2, 2011 at 8:40 PM said... BALAS

@M I A J A M A L U D D I N

yeahh..thanks syg..hehee..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan