WIR CAMPAIGN: Covering the chest is the best! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, January 10, 2011

WIR CAMPAIGN: Covering the chest is the best!

Dicatat oleh m i a di 11:06 PM
Assalamualaikum..

selamat malam semua..

jalan-jalan tadi, singgah blog miss Sue Anna Joe..tertarik dengan kempen Wear It Right (WIR) yang beliau sebarkan..menarik sangat-sangat..



ape kata kite mulakan dengan melabuhkan sikit tudung tu supaya menutup bahagian dada..setuju kata-kata Sue Anna..dada itu sebenarnye lebih mengiurkan daripada rambut..baek, sape tak setuju, sila hantok kepala kat dinding (t__t.)

hehee..mari mulakan ya..

Covering the Chest is the Best

eh ada lagi??Nokia C3 RM445 je kat sini...seriuss okeeyy...meh singgah..

oke da bai..

~wassalam~

4 ulasan:

JIJI YU on January 10, 2011 at 8:06 AM said... BALAS

hurm mmg molek sgt dah tu..dada ni mmg bahaye bebeno..

mia on January 10, 2011 at 5:39 PM said... BALAS

@JIJI YU

haa tau ponm!

Izan Ishak on January 10, 2011 at 8:18 PM said... BALAS

bagus kempen nih. mmg lah kalau pakai tudung tu dada yg kena ditutup dgn baik kan...k.izan sokong 200%!

mia on January 10, 2011 at 10:17 PM said... BALAS

@Izan Ishak

yeaahh..ur da best la sis..ehkheke

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan