Entri Terakhir : Jumpa lagi ya! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, February 5, 2011

Entri Terakhir : Jumpa lagi ya!

Dicatat oleh m i a di 11:37 AM
Assalamualaikum..

morning semua..

kejap lagi, nak gerak balik rumah sewa di Bukit Sentosa, Rawang..tak tahu lepas tu bila dapat online..kalau cepat dapat internet, oke la..but tu semua depends pada keadaan kat sane nanti..kalau tak bizi, mungkin bole settle awal sikit kot..

harapan saya, moga-moga guru kat sane semua oke belaka..huhu..yang paling penting, student saya nanti..alahaii..harap-harap takdela yang nakal nauzubillah yang bole buat saya dapat darah tinggi ke pecah peti suara ke..

hari Isnin nanti mesti ada perhimpunan kan..alahaii lagi sekali..dulu selalu tengok pengetua perkenalkan cikgu praktikal kat sekolah, sekarang, ape rasanya bila diri sendiri terkena..cikgi jamiah..kahkahkahkahkahhkah..mesti rasa nak terguling-guling..gulp!

ape pon, hope urusan saya kat sana berjalan lancar je la..amin, amin..all da best jugak untuk korang yang mula kerja, mula belajar, mula masuk sekolah balik Isnin ni ya..tetiba rasa takot pulak jumpe hari Isnin, selalu rasa menyampah gile, kan best kalau Isnin takde..padahal selasa kan ada..*oke da ke lautt*

korang semua happy blogging ya..sudilah singgah blog kemek saya ni lagi even tak update ape-ape..hahahahaa *gaya pelahan* thanks sangat pada korang yang sudi follow dan drop komen kat sini..maaf seribu kali maaf beberapa hari ni saya kurang menjelajah..banyak benda yang kene buat before mula mengajar lusa..yang mana saya tak sempat singgah, sorry very beri much ya..hope korang semua baek-baek aja..

oke da panjang..silalah jaga diri uols semua..tak moh gadoh-gadoh, jangan dengki-dengki..kepada yang menegur, guna bahasa elok-elok ya, bukan semua bole terima cara teguran yang kasar..guna bahasa baek, baru orang respek..kepada yang kene tegur, ameklah positif sikit teguran tu, betolkan kot ada yang korang tersilap kan..bukan semua teguran tu memusnahkan korang, mungkin ada yang baek, cume tersalah cara aje..cuba fikirkan okee..

jumpe lagi semua..huhu..but ntah bila..takpelah..again, jaga diri ya semua..kalau korang rindu saya, cube klik SINI ya..*aceh..ade ke yang rindu..ahhahaa *gaya pelahan lagi* terima kasih

baek, silakan muntah tengok picture besar gedabak ini (0_o)

tata uolss..semoga jumpa lagi oke

~wassalam~

p/s : perlukan kata semangat dari korang..alahaiiii

15 ulasan:

emieysandra on February 4, 2011 at 7:40 PM said... BALAS

la..cikgu k?ehehe
jumpe lagi ;)

alia shahira on February 4, 2011 at 8:00 PM said... BALAS

Kak mia dh start mengajar? Gullppp kat mane kat mane?? Hahaha. Ok ok selamat mengajarr!! Btw i miss you so much akak!!

Aka jangan gabra. Chill chill. And and nanti first2 masuk class kene buad muka garang. First impression tu penting! Kite tau kak mia kuad.

Bawak senapang gajahh. Kalau rase budak uh kurang ajar kan. Tembak terus hehehe

JIJI YU on February 4, 2011 at 8:18 PM said... BALAS

sek ren ke men..hehe..

twinkle twinkle on February 4, 2011 at 8:24 PM said... BALAS

bye akk ;D
slmt menjalani kehidupan yg indah2 :D

nusha on February 4, 2011 at 8:24 PM said... BALAS

rndu kak mia!!
good luck yer~~
jgn lpe sy!!

Cik Ezy on February 4, 2011 at 9:33 PM said... BALAS

ok cikgu mia..
selamat mendidik ank bngse..
ekeke..
semoge mnjadi cikgu yg terrrbaekkk..
hee
gud luck

♥cik mySara♥ on February 5, 2011 at 2:40 AM said... BALAS

sis mia..gud luck okey~
jgn gelabah nnti..cegu BM kne ceria.hehe.. =,='

nur on February 5, 2011 at 6:00 AM said... BALAS

dear mia,
gooood lllllluck!!!

safura zahari on February 5, 2011 at 8:50 AM said... BALAS

mia take care eh...jd cikgu yg disukai pelajar2 nya.hehehhe

♥ solehah ♥ on February 5, 2011 at 5:30 PM said... BALAS

haha..tgok ah alia tu..sruh kak mia bwk senapang gajah..hahaa..

btw.kak mia..take cre tw..
solehah tau kak mia dpt student2 yg baekkk kot.hehe

M I A J A M A L U D D I N on February 6, 2011 at 12:38 AM said... BALAS

alahhhhhhhhh.. rinduuu..

Dora Natasha on February 6, 2011 at 2:31 AM said... BALAS

cikgu Mia...
semoga releks bile berhadapan dgn student. Jadi ckgu nih kne sabar sgt2. dgn student..pentadbir..rakan sejawat..parents lg.. mmg mencabar r. Tapi pcylah tugas guru nih sgt best!!!

Good luck Mia..jgn garang2...hehe

azzey on February 6, 2011 at 5:11 PM said... BALAS

sker tgk gbr cikgu mia yg besor gedabak tu..comel...slmt mengajar ye cikgu....

Wan Fakhrul Rin on February 9, 2011 at 10:05 PM said... BALAS

Hallaah.. Baru je tag Mia dalam post ni

http://keenin3.blogspot.com/2011/02/sumber-inspirasi-diri.html

takpe2.. jaga diri ya.. Moga kejayaan milikmu.. Salam

tia on February 12, 2011 at 1:45 AM said... BALAS

yang! jage diri tawww! good luck!
;)

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan