Gathering Sahabat Blogger di Times Square | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, February 2, 2011

Gathering Sahabat Blogger di Times Square

Dicatat oleh m i a di 8:01 PM
Assalamualaikum..

hi uols..ehhee..baeklah..even macam agak ketinggalan nak update pasal ni, but ok jugak kan kalau share dengan uols semua..

sayangnya, saya balik awal mase gathering tu, tak jumpe heliza, dan tak sempat nak cabutan bertuah..huhu..ada urusan laen petang tu, makanya, terpaksa undur diri..sempat jugak beramas mesra dengan Tia dan Yuyu sebelum gerak balik..yeahh

saya sampai KL Sentral dalam jam 10 kot, perasan seorang awek ni dress up macam budak-budak blogger..bila tengok betol-betol, aik..macam aku kenal budak ni..hape lagii..terus jerit 'YUYUUUUUUU'..lepas peluk cium 2, 3 ketul, so gerak same-same ke TS..tercapailah satu azam blog saya..ehkehek..nak jumpe cik Yuyu bukan lelaki macho ni..oh yeahhh..

sampai TS, lagi la bapak ramai blogger..seyesly, korang semua memang cun dan hensem sangat..hakahkahakhaa..lagi tambah xcited gile bila dapat jumpe cik Tia.. hakhakhakaa..memang very the hot okey cik Tia ni..tinggi kemain lagi..saya perasan 'eh macam tia' da lame da..but segan nak tegur..hohohoho..yang paling tak boleh belah, siap maen lompat-lompat kejap mase kenalkan diri tu..seyesly xcited..hahahha..but tia siap cakap 'eh kecik je mia ni rupenyee' grrrrrrr...

saya jugak sempat kenal blogger senior kite yang memang femes gile kentang..en Ben Ashaari..sangat peramah..hehee..and sangat taf ya kawan-kawan..hahahhaa..tak ramai blogger-blogger yang kire super datang event ni..maybi ada komitmen laen kot..

acely, ramai lagi blogger yang saya jumpe..but tak sempat nak kenal..segan mungkin..huhuh..but event ni memang sangat terbaek..dari tak kenal, bole jadi kenal ya..tak rugi kalau join pon..lepas ni, hope lagi ramai la yang pergi event sahabat blogger ni oke..tahniah untuk Sahabat Blogger..

oke da, meh tengok gambar pulak..ehhe..sorry, kebanyakannya saya maen snap je sana-sini..kehkehkeheee..












orang kuat Sahabat Blogger..tahniah korang.

acely banyak lagi pic yang sempat snap..but ni yang terbaek kot..ehkehkeheke..memang happening gile, lagi-lagi mase ice breaking..sempoi sangat korang ni kan..but saya tak sempat nak perkenal diri..sedey pon ada gak..but maybi next time la kan..ehhee..hope ada lagi event blogger macam ni..hohohoh

oke, masa untuk diri sendiri..korang jaga diri ya..

~wassalam~

15 ulasan:

Anisa Hang Tuah on February 2, 2011 at 4:07 AM said... BALAS

bestnye kaurang sume jumpe2
(:

yuyu comell..
mia pun comel..

alinac lover on February 2, 2011 at 4:10 AM said... BALAS

adoi..klo yong.mmpus malu nak p..huhu~

Bro Framestone on February 2, 2011 at 4:15 AM said... BALAS

thank coz sudi join gath ini...

terharu sangat.. xsangka sambutan mengalakkan...

kalau bro inform awal2 Heliza nak datang... rasany2 cancel balik awal ke x he..23x

jawap dengan penuh keikhlasan

mia on February 2, 2011 at 4:46 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hehehe..lepas ni kite pulak dating ea yang..seyesly ni tau..

mia on February 2, 2011 at 4:49 AM said... BALAS

@alinac lover

hehehe..mmg malu jgk yong, but bila ada geng, jadi happening sgt..

mia on February 2, 2011 at 4:50 AM said... BALAS

@Bro Framestone

ahhahaa..tu la..maybi tak balik dulu kot..hahhaha..but, mmg awesome la bro..thanks ya organize event ni..mmg best

Gadish Lollipop on February 2, 2011 at 4:54 AM said... BALAS

wahh . best nye . :)

mia on February 2, 2011 at 5:10 AM said... BALAS

@Gadish Lollipop

nnti free, bole join skali ek dear

M I A J A M A L U D D I N on February 2, 2011 at 5:17 AM said... BALAS

kemainnn hangg! hahhaa.. love it.

chii on February 2, 2011 at 5:17 AM said... BALAS

wahh..bestnye perjumpaan blogger2..=)..meriah

Cik Ezy on February 2, 2011 at 6:03 AM said... BALAS

tingin gak nk join.
tp maluuuuuuuuuuu..
kite xcomel laaa..
korg sume comel2..
huhukk

Farah N on February 2, 2011 at 6:39 AM said... BALAS

wahh! bestnya. :D

JIJI YU on February 2, 2011 at 7:53 AM said... BALAS

muahah..best2 korang memang best..pasal nak jati diri tinggi tu..cube paham student..sebab kite pon penah jadi cam deorang gak kan.ni skol ren ke men...ehehe..
jumpe bro ben mg best pon..baru je jumpe cam dah lame kenal..

Solihin Zubir on February 2, 2011 at 8:02 AM said... BALAS

meriah btol gath kat kl..
jeles plak.. huhu..

Sophia Rani on February 2, 2011 at 9:07 AM said... BALAS

sewonoknya jumpa2.. :D

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan