Kemalangan tapi masih panjang umur.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, February 21, 2011

Kemalangan tapi masih panjang umur..

Dicatat oleh m i a di 1:00 PM
Assalamualaikum..

selamat petang uolss..

huwaa...berhabuk, bersawang lelabah, sarang klakatu semua ada kat blog ni..huhu..ape kabar semua..aduhaii..banyak gile da ketinggalan ni..ada ape-ape yang hot kat sini yang saya tak tahu ke ek?hohoho..

well, saya nak tanye ni..sape tahu pasal gathering blogger kat Melaka tu?ke saya da terlepas??uhuhu..da meroyan da ni..sape tahu, silalah share pada saya yang macam katak bawah tempurung ni *nampak tak peribahasa kat situ??grrr* baeklah..saya kat sekolah ni..hari ni senin, takde kelas..but banyak relief..huhu..takpelah..sambil-sambil kan..

minggu lepas, 1st time dalam hidup saya, xcident kat tengah highway..huhu..naseb masih panjang umur..cume, lutut je rabak sikit..mane taknye..tergolek 3, 4 kali kat tengah jalan..padan muke haku kan..kahkahkahh..kurangla duit hantaran nanti.. alalalaaa..ok fine, tak moh cite banyak pasal tu..even jalan agaks tempang sekarang ni..huhu..but dun wory,saya masih sihat lagi tau..tapi macam pelik, start saya xcident, berturut-turut kejadian xcident jadi kat kawasan bukit sentosa ni..yang paling teruk, kat selekoh ke rumah saya, penunggangnye mati..alahai..korang silalah jaga diri masing-masing yaa...

eh, sape tahu pasal gathering tu, kongsi dengan saya okeee??hehehee, baek..nak jalan-jalan kejap..

oke da bai..

~wassalam~

13 ulasan:

Atiqah Adnan on February 20, 2011 at 9:07 PM said... BALAS

MIA KO ACCIDENT? ASAL KALONG TAK TAHU.KO BAWA KERETA KE APE?

nur on February 20, 2011 at 10:03 PM said... BALAS

dear.. get well soon,,
taktau la pasai gath tu..

Jemput ke:ALL IN ONE

aa.. header baru dipasang..

tia on February 20, 2011 at 11:05 PM said... BALAS

naseb baik x apa apa, next time careful taw dear! :D

JIJI YU on February 21, 2011 at 12:14 AM said... BALAS

wohohoh..cikgu2..pekabo..lame tak tengok batang idong..

cikpia on February 21, 2011 at 1:07 AM said... BALAS

lenkali baik2 wei!!!!! get well soon.....

NuR 'aQiLaH on February 21, 2011 at 1:41 AM said... BALAS

fuh. ngeri. hati hati oke sayam ;)

noorafzan on February 21, 2011 at 6:26 PM said... BALAS

dear,
coming from ben blog.
ur blog header kena review beb.
congrats!

Cik Cammy Lia on February 21, 2011 at 6:49 PM said... BALAS

gathering tuh dh lepas la cik kak oi.hehe....tuh tgk intanurulfateha punya blog..dia dh update pasal gathering tuh

shah-kayrul on February 21, 2011 at 8:37 PM said... BALAS

dahsyat betu;;..harap2 dak ok sikit kaki tue la...singgah dari blog en BA...dtg follow sekali

nur on February 21, 2011 at 9:43 PM said... BALAS

DEAR.. CONGRATS JADI HEADER PILIHAN BEN.. TUAH ESKREM TU..
Jemput ke:ALL IN ONE

yuyu lar on February 21, 2011 at 10:31 PM said... BALAS

get well soon mia...=)

take care yanggggg..

azzey on February 22, 2011 at 7:43 PM said... BALAS

Nasib baik awak slmt ye mia. lain kali lbh hati2 ye dik..:)

Solihin Zubir on February 24, 2011 at 12:35 AM said... BALAS

kesiannya..
Alhamdulillah la umur masih pnjg..
syukur byk2.. =)

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan