Pertandingan Si Manja Comel Bergaya | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, February 28, 2011

Pertandingan Si Manja Comel Bergaya

Dicatat oleh m i a di 1:46 PM
Assalamualaikum..

hari ni, hari isnin ya anak-anak..hhehhee..ntah kenapa, saya jadi suka pulak hari isnin..pasal tiap isnin saya takde kelas...hakhakhakhakk *ketawa setan*

cik yuyu lar yang cun melecun, awat hang tak percaya ka ceq ni garang..kahkahah.. seyes ni weh..saya memang garang sikit dalam kelas..but agak berpada-pada la kan..karang, budak-budak naek benci, susah da nak amek hati balik..kan..bukan ape, sekolah campur..budak melayu, cina n india dok dalam satu kelas yang sama..susah tak kawal kalu kasi muka sangat..pada saya, 1st impression tu penting.. alhamdulillah, setakat ni, budak-budak masih ada rase hormat pada saya, masih bole bergurau pasal boifren girfren diorang..alalalala..

eh, korang, kalau free, sudi-sudilah klik like picture buah hati pengarang jantung saya ni, bole??klik picture untuk ke laman facebook Pertandingan Si Manja Comel Bergaya..lepas tu, sila lah klik 'Like' ya..




thanks ya semua..bukan paksa ya..cuma kalau senang hati nak klik..bole saje..acely, saya da meroyan sikit bila tengok picture budak kecit ni..mati haku..

oke la semua..feel free untuk singgah sini yaa..tunggu cuti sekolah ni..saya balas dendam habis-habisan..acewaahh..

oke da bai uolss..eh, meh timbang berat korang kat SINI meh..

~wassalam~

8 ulasan:

Anisa Hang Tuah on February 27, 2011 at 11:04 PM said... BALAS

dedomeinye dieeeeeeeeeee

JIJI YU on February 28, 2011 at 12:35 AM said... BALAS

lame tak dengar citer tup2 dah ade anak eh cikgu

Cik Ezy on February 28, 2011 at 12:52 AM said... BALAS

tembam pipi die..
nk cubet nk cubet,,
haha

Farhan Zulhusmi on February 28, 2011 at 2:38 AM said... BALAS

nice blog........seronok dtg sini...ada gambar baby lah..comel...hehehe

h A n Y S on February 28, 2011 at 6:36 AM said... BALAS

Ya Allah mia...!!!
comeeeeeelnyeeeeeeeee baby ang..
grrrr!!!
comel 1000x! *hentak kaki*

heh heh heh..
;p

p/s: nak like, tp asal content not found ea? kee...my connection yg selooow?
hmmm.. :(

mahfudzah on February 28, 2011 at 6:40 PM said... BALAS

aaa..comel gile laa baby ni..haha..tium2 skit..:D

Fahqirra on March 1, 2011 at 2:03 AM said... BALAS

yeke mkn mihun boleh kurus.. qira mkn mihun tak kurus2 pun.. hehe..

S&M Little Footwear on April 11, 2013 at 12:09 AM said... BALAS

April 2013. Hadiah istimewa menanti...Jom Join Baby contest @ "S&M Little Footwear "

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan