Selamat sampai ke Melaka | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, March 13, 2011

Selamat sampai ke Melaka

Dicatat oleh m i a di 4:27 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..

hamekk engko..saya bantai tdo kaw-kaw punya..bangun jam 12..ahuk..ahuk..lari semua calon mak apak mentua macam ni..kot ada peminat misteri kat blog pon bole lari pecut kan..hahahahaa...bangkit, tengok ayam..ehhe..siap borak-borak tanya kabar bagai..

petang or malam nanti kot, iman balik dari Johor..ohh yeaahh..tak sabarnye..harap diorang selamat sampai la kan..pagi tadi tengok berita, rupenye gegaran tsunami tu da cecah 9 SR da ye..huhu..paling buruk dan paling teruk di doniaaa okee..

da masuk 2000 orang mati..baru 2 hari kejadian..aduhaii..takziah untuk keluarga semua mangsa...

SAPE PENGGUNA DIGI, KLIK SINI CEPAT

oke baek..saya nak bw puas-puas..balas dendam abis-abisan..bahahHAHAhha..ehem, kalau tak sempat abis, esok ada lagi...tak sempat esok, lusa tulat ada lagi..ehhee..sabar je lah..

jaga diri semua..hari ni Ahad ya..ehhee

~wassalam~

2 ulasan:

twinkle twinkle on March 13, 2011 at 3:39 AM said... BALAS

gerun sgt dgn gempa kali ni

JIJI YU on March 13, 2011 at 4:58 AM said... BALAS

takziah jgk le..ape pon selamat bercuti

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan