Raqib Majid AF9 | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, April 3, 2011

Raqib Majid AF9

Dicatat oleh m i a di 8:26 PM
Assalamualaikum..

hi uolss..

meh nak cite pasal konsert Tirai semalam meh..
tahun ni, awesome gile sebab Aznil jadi host lagi..hahaha..even diorang kata, ni AF yang terakhir, but still saya rase tu semua macam auta je..huhu..

well, sape tengok konsert ni kat astro Ria semalam ek?pendapat korang camne? pendapat saya, student AF kali ni, semua suara bole tahan..saya cakap berdasarkan penilaian sebab tengok live oke..kalau dalam TV, tak tahu la..kebanyakan student kali ni, da biasa dengan pertandingan nyanyian..so, camne nak handle crowd, saya kira, mereka memang da lulus la..

ada 2, 3 orang budak AF yang da penah join Mentor, Gengstarz..so, bila atas pentas..bole nampak la gaya diva *acehh* diorang tu..but overall, semalam memang awesome gilee laaa..tu la pengalaman pertama saya tengok konsert live wokeyyy.. hahaha..

yang tak bole belahnye, klip Raqib mase ukur baju gaya pelik tu la..kemain jujur lagi budak ni..ikot saje la ape orang suruh kan..hahahaha..seriusly ketawa besar saya bila tengok Raqib muncungkan mulut..kehekhekhee.. ape pon, korang decide sape yang korang suka ek..pada saya, Raqib is the best..pasal, Raqib orang Melaka..ohhhyeaahhh..hhehehee

Raqib Majid AF9 Fan Club

oke da, mehh tengok gambar pulak yaa..





MARI SIHAT DENGAN NESTLE DI SINI






oke da tu je..

cuma part yang paling best sekali kan..saya perasan, hanya Shahir AF8 je artis yang saya jumpe kat surau..huhuhu..tiba-tiba jatuh cinta pulak kat Shahir laa...auuwwww!!

oke da bai

~wassalam~



4 ulasan:

Cik Ezy on April 3, 2011 at 5:44 AM said... BALAS

haha~
minat sume org..
plng minat aznil la.. ekeke

Anisa Hang Tuah on April 3, 2011 at 5:48 AM said... BALAS

nis suke AF3.selepas AF3 nis dah tak layan sgt..

tp cm best je AF 9 ni..
miyaa
rindu kamu :D

JIJI YU on April 3, 2011 at 7:07 AM said... BALAS

hurm sape die ni..

Atiqah Adnan on April 3, 2011 at 5:56 PM said... BALAS

honestly speaking Af kali ni konsep tak best lepas tu student entah tak bape best juga aa.. biase je.. takde lain dari yg lain pun..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan