Save Bumi dengan Kitar Semula..oh yeahh! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, April 24, 2011

Save Bumi dengan Kitar Semula..oh yeahh!

Dicatat oleh m i a di 7:50 AM
Assalamualaikum..

selamat ber'ahad' semua..

baeklah..harini nak share kesengalan saya yang datang tibe-tibe je aritu..ni kira macam kitar semula la kot..mulanya reben tu terlekat kat baju..but al maklum, raksasa yang pakai baju tu kan, maka tercabut la reben tu tanpa belas kasihan..hohoho..

so saya terfikir ape kata guna semula reben tu sebagai aksesori kat shawl..oke tak, oke tak?sila angguk ya semua.. hehee..memang bernas sekali idea itu..even nampak macam gedik-gedik ada reben besar gedabak kat kelapa kepala kan..but macam comel-comel gitew..akehkehkee..

baeklah..bahan-bahan yang diperlukan ialah..cekkidauudd..






setelah bertungkus lumus berhempas pulas sepenuh jiwa raga *KEMAIN LAGIKK!* akhirnya siap jugak hasil kerja tangan saya ni..acehh..inilah hasilnya..tadaaaaaaaa!!!!


oke tak..hohoho...bole la kan..nak beli mau makan 4, 5 hengget jugak ni..hakhakhaka...

oke da uolss..erk..pitam ke tengok gambar besar gile tak boleh belah kan..hehehe..maaf ya, sabar je la korang..

~wassalam~



4 ulasan:

delarocha on April 24, 2011 at 7:59 AM said... BALAS

haha.. sgt kreatif disitu

mia on April 25, 2011 at 2:00 AM said... BALAS

@delarocha

hahhaa..thanks bro..

J.Y.M said... BALAS

saya still ingat kamu ckp ttg reben kat tudung last 2 weeks..so,dats it..kreatif & cute..hehe..

mia on April 26, 2011 at 2:01 AM said... BALAS

@J.Y.M

hhehe..thanks ya..ni cube sengal-sengal je ni

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan