Kayaking di Tasik Shah Alam | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, May 19, 2011

Kayaking di Tasik Shah Alam

Dicatat oleh m i a di 4:06 PM
Assalamualaikum..

Hi uols..

Sehat ke semua arini? Asek hujan je 2, 3 hari ni kan..buatkan saya lagi susah nak lepaskan tilam di awal pagi..kahhakhaka..ehem..oke da cukup..

Sabtu lepas saya pegi ber’kayaking’ dengan pokcik Safwan di Tasik Shah Alam..even tasiknye seciput secoek aje, tapi memang seronok sangat-sangat..hohoh..ini namanya plan mengejut..lepas tengok wayang, sementara tunggu kawan, kami penuhi masa dengan berkayak..hehe..

Pada saya, 5 hengget seorang untuk kayak selama 1 jam memang tersangatlah murah..pstt..bole je nak try lebih sejam sampai muntah pon takpe..hohoh..acely ada banyak lagi games selain kayak.. korang bole juga naek bot secara beramai-ramai..tapi kurang awesome..paling syiokk kalau dapat canoe berdua..acewahh..pokcik kayuh sampan, mokcik pegang payung sambil senyum kucing mintak lempang konon baget macam kat Paris..wakakapp..pasti cuba suatu hari nanti okey..

Seronok kalau riadah petang-petang macam ni..ramai jugaklah yang join..cume seram masa nak naek bot kayak tu..ngilu takot terbalik sebab tak seimbang..but lepas tu, engkau lupa daratan dah, kan me’ah..dusshumm!! oke sudah, gambar bukti pulak ya..

Bot besar : dewasa RM 5, kanak-kanak RM 3..



Kayak : single RM 5, double RM 10
Canoe : RM 10 satu sampan



ehem..pokcik yang bayar..kahkahkahh..




mokcik tumpang sekaki..




gelojoh sangat..sampai nak terbalik benda ni..hekehke..

Best kan, best kan..ehhe..meh beramai-ramai ke Tasik Shah Alam meh..ohoho..saya plan nak bawak Iman datang sini bila mokcik tu da besar sikit..ehhee..

Oke da bai uols..

~wassalam~

10 ulasan:

skool on May 19, 2011 at 12:52 AM said... BALAS

hehe...suka tengok dak miah senyum...awat ada pic sy wat cmtu?adess!! malu den woo~

cik heroin on May 19, 2011 at 1:28 AM said... BALAS

pnah skli je naik kyak, best ^^

JIJI YU on May 19, 2011 at 2:23 AM said... BALAS

muahhaa..aku baghu nampak muke pendidik ko tu.eheh..

Pink Frogy on May 19, 2011 at 3:38 AM said... BALAS

tiap2 mggu pln nak pi kayak.. tp asyik tak jadi jer... Aura tilam lebih kuat kot.. hehe

Cik Ezy on May 19, 2011 at 6:24 AM said... BALAS

xprnh pon naek kayak..
tkott..
haha

mia on May 24, 2011 at 11:48 PM said... BALAS

@skool

hahahaa..oke la tu dear..ala3 kpop lagi..ehekhekee

mia on May 24, 2011 at 11:49 PM said... BALAS

@cik heroin

best kan dear?even cuak sket..tp awesomee!

mia on May 24, 2011 at 11:49 PM said... BALAS

@JIJI YU

caiitt..ni ko perli ke hape ni cikgi..ehkeheke..

mia on May 24, 2011 at 11:50 PM said... BALAS

@Pink Frogy

owhh..ini paling same..kalau da jumpe tilam, alamatnya babai je semua..ehhee

mia on May 24, 2011 at 11:50 PM said... BALAS

@Cik Ezy

seronok sgt ezy, best gile tau..nnti try mahu?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan