Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, May 31, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Dicatat oleh m i a di 5:39 PM
Assalamualaikum..

selamat petang uols..

lama juga rasanya saya tak join giveaway atau mane-mane contest yang blogger anjurkan..kalau sebelum ni, masa tak mengizinkan dan kekangan kerja, tapi sekarang masa yang sesuai saya kira..ehehe


KLIK BANNER INI UNTUK SERTAI


giveaway kali ni dianjurkan oleh si cantek manis cik nisa kay. saya baru mengikuti blog cik nisa ni lepas baca entry beliau tentang contest oleh Sandra Azwan ni..menarik sangat..makanya, hati bagai ditarik-tarik nak join giveaway cik nisa..antara sebab lain, senarai hadiah yang memang awesome gile, yang bisa buat kening saya terangkat tanpa dipaksa-paksa..oke da mengarut..

MARI TENGOK SENARAI HADIAH DI SINI

hehe..menarik kan? hadiah-hadiah ini telah disponsor oleh blogger-blogger ini :





meh meriahkan giveaway dari cik nisa ni ya..

TARIKH TUTUP : 6 JUN 2011 TAU

saya nak tag 2 orang yang comel ni:
1. Nusha
2. Solehah

maklumat lanjut, korang boleh ke BLOG CIK NISA ya..all da best uolss..

~wassalam~


6 ulasan:

Cik Ezy on May 31, 2011 at 2:45 AM said... BALAS

saye pon join ni..
haha..
gud luck!!

mia on May 31, 2011 at 2:47 AM said... BALAS

@Cik Ezy

yeahh..all best cik ezy jugak tau

Yuyu Musa on May 31, 2011 at 8:25 AM said... BALAS

goodluck yang!!!

mia on May 31, 2011 at 8:00 PM said... BALAS

@Yuyu Musa

thanks dear..hehehee

Nisa Kay on June 16, 2011 at 3:40 AM said... BALAS

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

mia on June 16, 2011 at 9:28 PM said... BALAS

@Nisa Kay

oke nisa..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan