Nuffnang Premiere Screening of Hoodwinked Too: Good vs Evil | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, May 31, 2011

Nuffnang Premiere Screening of Hoodwinked Too: Good vs Evil

Dicatat oleh m i a di 1:08 PM
Assalamualaikum..

halo uols..

hari ni saya macam takde mood je nak buat ape-ape..tapi pagi ni, alhamdulillah rezeki saya murah lagi..bukak email, Nuffnang bagi free tiket lagi..thanks ya..



Date : 6 June 2011 (Monday)
Time : 9.30pm
Venue : Cathay Cineplex e@Curve

tapi saya di Melaka..jadi macamane =.= ? nanti akan difikirkan..masa untuk diri sendiri..jaga diri semua..



oke da bai..


~wassalam~





4 ulasan:

JIJI YU on May 30, 2011 at 11:12 PM said... BALAS

camno carenye nak dapat tiket free

mia on May 31, 2011 at 1:29 AM said... BALAS

@JIJI YU

cikgu pegi website nuffnang, tengok bahagian Home, ada tak entry nuffnang tentang free screening untuk movie..then baca la entry tu, tengok nak kena buat ape..ada yang hanya komen pada entry tu..ada jugak yg kene buat entry kat blog..

Solihin Zubir on June 1, 2011 at 12:40 AM said... BALAS

sy rsa mcm pernah gak dpt tiket free drp nuff kt email.. tp sy wat bodo ja.. heheh.. dok kedah.. jauhhhh.. haha..

mia on June 1, 2011 at 5:28 AM said... BALAS

@Solihin Zubir

alaa..sayangnye..nape tak pas je yang kwn yg dekat..hehehe...

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan