Rupa Sebenar 'MAK NENEK'.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, May 22, 2011

Rupa Sebenar 'MAK NENEK'..

Dicatat oleh m i a di 10:49 AM
Assalamualaikum..

selamat pagi uols..

ehem..korang pernah dengar gelaran 'MAK NENEK' tak? saya selalu kena panggil dengan ibu macam tu..eh macam mak nenek la engkau ni..eh serupa mak nenek betol la engkau ini..hasiihhhh..mula-mula, rase macam 'haiiishh menyampahnyeww kena panggil macam ni' but lame-lame, saya rase macam comel pulak orang panggil mak nenek, mak nenek.. hikhikhikk *gelak mintak lempang sedas dua*

korang pernah bayang kan tak macamane gaya dan rupe 'mak nenek' ni.saya rasa, 'mak nenek' seswai betol dengan mokcik ni tau..kahkahakahka..korang tengoklah okeyy..






see, ape engkau rase hohooiiii..ekhekhekee..seyes rasa nak berjoget setempat je tengok gambar mokcik ni..ahahhaa..sabar je la iyee...

jaga diri uols..

oke da bai..

~wassalam~

6 ulasan:

Anisa Hang Tuah on May 21, 2011 at 8:11 PM said... BALAS

hiksss
comelnye dieee

JIJI YU on May 21, 2011 at 8:20 PM said... BALAS

pandai nenek senyum...nenek pakai botox ke

Cik Ezy on May 21, 2011 at 9:34 PM said... BALAS

cutenye!
gerammmm!
cubet pipi die boleh?
ekeke

mia on May 24, 2011 at 11:30 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

comelkan yang..geram gileee

mia on May 24, 2011 at 11:30 PM said... BALAS

@JIJI YU

hahahaa..anak buah sy ni cikgi, mmg kuat senyum, ko tunjuk penumbok pon, dis sengih aje..ehehhe

mia on May 24, 2011 at 11:31 PM said... BALAS

@Cik Ezy

hahahaa..kalau die dpn mata, da lame kena rugul la ezy..ahhaha

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan