Hadiah sepanjang zaman | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, June 28, 2011

Hadiah sepanjang zaman

Dicatat oleh m i a di 12:39 PM
Assalamualaikum..

hi semua..

rasa lama tak update blog. kekangan kerja buat saya tak sempat-sempat nak sentuh keyboard untuk menaip but masih curik masa nak blogwalking. aha! oke cukup pendahuluan.
alhamdulillah, setelah 4 tahun berhempas pulas selak-selak buku, guna microsoft word sampai rasa nak muntah buat asignment dan tesis, rebut-rebut bas untuk ke kuliah, bersilat buat paperwork untuk program universiti, keluar masuk penjara library, akhirnya, hasilnya saya akan terima pada 30 Julai ini. syukurr..

sekarang sibuk dengan kerja dan persiapan untuk konvokesyen. mana nak kerja, mana nak curi cuti untuk ke Tanjong Malim nak selesaikan urusan peminjaman jubah, raptai dan segala mak nenek yang perlu disiapkan. tiba-tiba rasa macam "cis, nak konvo pon susah iye" ahhaaaa..


sapa lagi yang bakal konvo Julai ni ya? nak melangkah setangga lagi dalam hidup ni, saya da mula fikir tentang macam-macam. haa sudah, semalam berborak dengan Safwan tentang topik yang sedikit serius bagi saya. hehehe, berdebar-debar pulak bila pokcik tiba-tiba aje tanya pasal hal nikah kawen ni, ehem..oke sudah.

ape pon, harap semua berjalan lancar la ek..untuk korang semua..


berkata benar, walaupun ianya pahit

faham? oke da bai..

~wassalam~

p/s : lately, suka dengan entry feedback ni, korang nilai, bole?



17 ulasan:

rara pinkmafia on June 27, 2011 at 8:44 PM said... BALAS

miaaaa.congratssss. =) tak sia2 selak2 buku eh.

Dora Natasha on June 27, 2011 at 8:48 PM said... BALAS

hai Mia..

Memang lame kamu tak update blog.huhuhu. kongrats nak konvo dah.. Memang leceh nak konvo nih. dulu i tak gi raptai pon. sume junior tlg amekkan jubah.. wat tu wat ini. hahaha.. datang2 terus masuk barisan. hujan2 lak tu. huhuhu..

Aperpon kongrats again. Trust me.. masuk jer dewan mesti bergenang air mata koz terharu sgt. hehehe

syrupmasin on June 27, 2011 at 8:51 PM said... BALAS

fuyoo..nak convo dah..congrat :)

mia on June 27, 2011 at 8:59 PM said... BALAS

@rara pinkmafia

hahaaa..thanks syg..tu la..alhamdulillah, xde extent ape3..

mia on June 27, 2011 at 9:01 PM said... BALAS

@Dora Natasha

hi dora..wat a cute name..hehee..thanks yaa..

mia pon rse mcm xmoh pegi raptai, but skali in a life time kan..mcm ralat je if xrse..ehheee

btw, thanks ya singgah sini..

mia on June 27, 2011 at 9:01 PM said... BALAS

@syrupmasin

hehhee..tq, tq..berdebar3 ni

Cik Ezy on June 27, 2011 at 9:04 PM said... BALAS

tahniah mia!!!
xsia2 blajo sampai lebam..
ekeke

mia on June 27, 2011 at 9:09 PM said... BALAS

@Cik Ezy

hahahhaaa..btol3 ezy..hahahaa..rse nk nanges bila egat masa blajarr..

♥ solehah ♥ on June 27, 2011 at 9:10 PM said... BALAS

tahniah kak mia..hehe :)
kawin bla lg?? :D

p/s : solehah pn konvo 21 july nie..hehe..

Nur Hawa Mohd Zin on June 27, 2011 at 9:12 PM said... BALAS

congrats mia....aku konvo bulan 10 ni..lama betul tunggu :)

mia on June 27, 2011 at 9:30 PM said... BALAS

@♥ solehah ♥

aiyakk..kawen lmbat lagi la syg..ehehee..solehah pon konvo jgk ea..huwa..thniah jgk syg..

mia on June 27, 2011 at 9:31 PM said... BALAS

@Nur Hawa Mohd Zin

uikks..lewat jgk ea awe..aku egat ko da lama da konvo..xpelah..at least merasa jgk kan..hehee

Lizzie Yasmin on June 27, 2011 at 9:55 PM said... BALAS

SATU LANGKAH JUGAK DALAM RELATIONSHIP TUE.. HEHEHE

mia on June 27, 2011 at 11:42 PM said... BALAS

@Lizzie Yasmin

hahahaa..masih awal la syg..hehe..malu-malu >,<

Atiqah Adnan on June 28, 2011 at 2:33 AM said... BALAS

wah dah nak konvo daa.. mesti ko teruja naik stage amek scroll heheh senyum sampai tinge tak dapat kalong bayangkan muka ko mia.. lepas tu terover pegang scroll sambil 'lihat laa donia!!' hehe

syabas! atleast adik2 kalong dah ade degree daaa.. kalong jee tak sempat sbb tak dapat kerja awal.. huuu~ hope cepat dapat kerja lepas tu bole blanje.. !! haha

mia on June 28, 2011 at 3:20 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

hahahahaa..mia mesti truja gile ah kak long, jgn jatuh atas stage sudahlah ea..hahahaaa..

insyaALLAH, gaji pertama, utk keluarga..acehwaahh..hhahaa

skool on June 28, 2011 at 10:58 AM said... BALAS

hehe...tak tick lagi ke wishlist kamu?akekeke..congrate mia..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan