Selamat Pengantin Baru | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, June 8, 2011

Selamat Pengantin Baru

Dicatat oleh m i a di 1:33 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..rasa lama jugak tak update belog, tapi alhamdulillah..masih ada yang sudi follow blog tak semenggah ni..thanks ya..

Sabtu lepas, sahabat baik saya selamat diijab kabul.. hehe..Tahniah Nora..semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit dan seterusnya.. amin..amin..saya sempat dating dengan makcik ni sebelum Nora menamatkan zaman bujangnya..ehkehkehke..pakai inai sama-sama, tido sama buat kali terakhir *yela, lepas ni tido dengan husband da, kan?ehemmmm* 

malam sebelum nora bersanding, saya ingat nak pakai masker timun sama-sama..tapi, timun da mahal kan sekarang, makanya, amek inisiatif lain, letak ais kat muka sama-sama..hehe..sambil borak, sambil tonyoh ais kat muka..awesome sangat..

tahniah nora dan suami, Firdaus..semoga gembira selalu, cepat dapat baby ya mokcik pokcik..ehhe..


Puan Noraezah Hamid.


Antara rakan-rakan yang hadir.


Selamat Pengantin Baru..

hehe..maafla ye, gambar tak banyak, ni pon curik dari kawan-kawan, saya sibuk sangat sampai lupa daratan nak snap picture..ehkehekhee..apepon, saya terasa sedikit kehilangan bila kawan baik dah bergelar isteri, tapi dalam masa yang sama, sangat happy dan puas sebab dapat bersama sebelum dia melangkah ke alam yang baru..aceewaahh..
Amat garang datuk bentara
Musuh melanggar habis dibenam
Dulu seorang kini berdua
Hidup bersama susah senang
jom kawen, nak?
oke da bai..
~wassalam~



8 ulasan:

syrupmasin on June 7, 2011 at 10:44 PM said... BALAS

selamat pengantin baru :)

Cik Ezy on June 7, 2011 at 11:03 PM said... BALAS

bile kawan baek kawen rase sayu je hati..
walaupon gmbire tp ttp rase sedih..
yela.. msti dh xbyk mase b'same lg nt kn..
huuu..

nk kawen jgkkkk

nuyui a.k.a miss NUSHA on June 7, 2011 at 11:34 PM said... BALAS

jom2 kak kawen..hakhak..

mOoN on June 8, 2011 at 1:52 AM said... BALAS

wow...merah putih...sama cam me ar...nyway,, selamat pengantin baru to both of them... semoga bahagia ke akhir hayat.. :)

mia on June 8, 2011 at 6:43 AM said... BALAS

@syrupmasin

hehehe..thanks singgah sini ya..cool aje id tu..

mia on June 8, 2011 at 6:44 AM said... BALAS

@Cik Ezy

ezy faham btol rasa hati mia kan..thanks dear..ehehhe..

jum la kawen berjemaah..ehehe

mia on June 8, 2011 at 6:44 AM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss NUSHA

ewahh..ahaha..nusha xsabar da ek..hehe..

mia on June 8, 2011 at 6:44 AM said... BALAS

@mOoN

mooh pon da kawen jgk ea..ehehe..thanks singgah sini dear

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan