Duit Raya oyea! cis puasa pun belum (+.+) | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, July 28, 2011

Duit Raya oyea! cis puasa pun belum (+.+)

Dicatat oleh m i a di 4:00 PM
Assalamualaikum..

halo semua..

hari ni letih settle urusan dengan pihak bank. kadang-kadang, saya rasa mereka ni, bukan nak membantu, tapi lebih kepada merumitkan keadaan, benda yang senang tiba-tiba jadi terlalu susah dan panjang ceritanya. mungkin prosedur tu memang da ditetapkan, tapi entahlah, saya tak rasa macam mereka membantu langsung..grrrr..emosi pulak hujung-hujung bulan ni ek..gRRrrr..

masih ingat entry Pukau depan masjid ni? alhamdulillah, entry ni dapat tempat kedua dalam contest anjuran Dr. Siti Hamidah. thanks ya Dr. untuk hadiah ni. syukur dapat duit raya, tapi masih jeles dengan Hamzah Ian sebab dengan rakus mengondol tempat pertama, ciss ciss.

hehe, korang baca entry si majah tu pon, da bole gelak guling-guling da. ntah mana budak ni lahir bawah bulan mengambang agaknya, entry semua tak boleh belah grrrr saje bikin wa panas..hahahahaa




oke da mengarut. oh yea, silakan singgah Blog Dr. Siti Hamidah ni ya. saya sangat suka gaya penulisan entrynya yang sangat-sangat realistik. satu entry yang paling saya suka ialah entry Hati terluka umpama besi bengkok (Last part) ni. sangat bermakna. ohh seyesly, cuba baca dulu, then baru uols tahu kenapa saya suka sangat entry tu..hehe, tapi kalau baca dari 1st part lagi AWEsome kot. oraitt?

oke da, esok keje pagi sebelum cuti 2 hari untuk hari konvokesyen oyea! korang silakan jaga diri elok-elok, minum air masak cukup-cukup, jangan berjemur terlampau sangat oke. sebab dalam 3, 4 hari ni suhu Bumi mungkin meningkat hingga 4 darjah C. jadi beringatlah, baru panas dunia ni, panas kat SANA, tak tahu lagi kan..ha manghi!

oke da bai.

~wassalam~

p/s : im not feeling very well >,<
 

2 ulasan:

Cik Ezy on July 27, 2011 at 8:56 AM said... BALAS

tempat kedua pon kire menang la jgk..
haha..
tahniah!

mia on July 28, 2011 at 1:00 AM said... BALAS

@Cik Ezy

thanks ezy dear..ehehe

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan