Highlight Blog : Blog Comel | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, July 27, 2011

Highlight Blog : Blog Comel

Dicatat oleh m i a di 11:34 PM
Assalamualaikum..

hi semua..

satu benda yang buat saya terpikat untuk fokus pada satu blog adalah sebab gaya blog tu sendiri. semua ada kreativiti untuk hasilkan blog masing-masing kan. ikot suka kita nak comelkan blog macamane, gaya penulisan entry, pemilihan entry dan paling awesome, kalau dapat cari, identiti blog kita yang takde pada blog orang lain hhuwaa gitew.

dua tiga hari ni, saya blogwalking singgah blog baru sambil survey blogger yang amek tempahan untuk header and new template. ehem. ada tiga empat ketul blog yang pada saya, memang betol-betol buat saya teruja nak singgah berulang-ulang kali. saya ni masih bule consider lagi pada blog yang lambat loading. tunggu dengan gigih mane la tahu kot entrynya sangat bagus dan hebat kan, hehe.

saya terjumpa dua blog yang sangat comel. mungkin sebab saya ni jenis suka gile pada komik dan doodle kot, jadi dua blog ni memang buat saya tersangatla teruja nak singgah hari-hari.





oh bagi uols yang kipas-susah-mati (die hard fan) pada komik macam saya, blog cik faten ni punya kreativiti sendiri sebab entry banyak dalam bentuk komik. rasa macam tengah baca komik online pulak tapi dalam bahasa Melayu. hheehe..






blog ini memang tersangatla super duper comel sebab doodle Cik Cempaka semuanya jenis kepala besar yang pada saya, sangat cute, rasa nak sepak-sepak je bila tengok. hahahaa. tapi apa yang paling saya nak highlight kat sini tentang blog Cik Cempaka ni ialah design blog DoodleLicious ni sangat simple dan senang nak loading. kemas tapi comel. dan kebetulan, cik cempaka murah hati nak bagi doodle free, korang bole klik banner kat bawah ni untuk sertai oke.



KLIK BANNER 

silakanlah untuk singgah dua blog ni. mungkin korang pun ada pendapat sendiri lepas singgah dua blog yang comel ni. Happy Blogging semua.

oke da bai

~wassalam~

Korang Click, korang cantik

18 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA on July 24, 2011 at 7:45 PM said... BALAS

bnda tu yg wat teruja tau!

sy pon suka ke blog gtu...

RINDU kwn dan blog

Anisa Hang Tuah on July 24, 2011 at 7:53 PM said... BALAS

nak terjah :)

DoodleLicious on July 24, 2011 at 8:21 PM said... BALAS

Haii...thanks sangat2 dengan entry tu yer..saya sendiri pun peminat blog tangan punya kerja tu...best lah lukisan dia,cerita dia pun menarik...

mia on July 24, 2011 at 8:31 PM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss NUSHA

kan yang..akk kemain suka lgi bila jmpe blog3 macam ni..ahahhaa..

mia on July 24, 2011 at 8:32 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

yaya nisa..mmg perlu terjah..ehhee..comel gilakk

mia on July 24, 2011 at 8:32 PM said... BALAS

@DoodleLicious

kan cc, seyes suka sgt dgn komik n dudel..hyperr sukaaa...

Cik Ezy on July 24, 2011 at 8:54 PM said... BALAS

suke gak blog comel2 ni..
geram je..
rase nk picit2 je doodle tu..
haha

mia on July 24, 2011 at 9:16 PM said... BALAS

@Cik Ezy

hahhaa..tau xpe ezy..ezy try tgk dudel n komik tu..mmg cute sgt..

JHaZKiTaRo on July 26, 2011 at 4:37 AM said... BALAS

salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

alinac lover on July 26, 2011 at 5:15 AM said... BALAS

yong nyer blog biasa2 jerk

mia on July 26, 2011 at 5:29 AM said... BALAS

@JHaZKiTaRo

woww..da hampir cover seluruh dunia tu..ehhee..

oke, thanks ya singgah sini..

mia on July 26, 2011 at 5:30 AM said... BALAS

@alinac lover

haipp, blog yong pon awesome jgk la yang..blogshop terhebat tau..mia ada certain produk nak try ni..huhu..tgu gaji patu baru pm yong oke

Yuyu Musa on July 26, 2011 at 8:24 AM said... BALAS

comel cumelll...kretip..

ainaa on July 27, 2011 at 1:35 AM said... BALAS

blog diorang memang comel ! gerammm jerk tengok. huhu. tapi blog nie pon cute jugak. love the background and header ! :)

mia on July 27, 2011 at 7:30 AM said... BALAS

@Yuyu Musa

comel cumell kan yu..mcm yu la..ehehhe

mia on July 27, 2011 at 7:32 AM said... BALAS

@ainaa

ohh thanks. bru trpk nk ubah tappi mcm syg sgt..

thanks dear singgah sini..

DoodleLicious on July 28, 2011 at 10:54 PM said... BALAS

owh dah tak sabar nak paw duit raya ekk..itu novel ker?

mia on July 29, 2011 at 6:12 AM said... BALAS

@DoodleLicious

ehhe..cc nk paw duit raya, nnti ai kasik seposen oke..hehe..

tu bkn novel yang, tu mcm ulasan dr ttg kisah kwn die..sgt best

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan