Malaysia Juara Tilawah Al-Quran Antarabangsa ke-53..bola tu kan BULAT! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, July 23, 2011

Malaysia Juara Tilawah Al-Quran Antarabangsa ke-53..bola tu kan BULAT!

Dicatat oleh m i a di 11:32 PM
Assalamualaikum..

hi semua..

lagi seminggu aje nak konvo. alhamdulillah, tak banyak benda baru yang saya beli untuk konvo ni, hehe. ada kawan-kawan siap beli baju and kasut baru untuk majlis ni, sekali buat raya la kot. aha! lagi seminggu jugak kita semua nak masuk Ramadhan dan syukur sangat saya dan orang-orang yang disayangi masih lagi dapat sambut bulan mulia ni sama-sama. aminn, ehem da abes ganti puasa belom ni cik kak?

siapa tengok bola malam ni pasti sedikit kuciwa sebab Malaysia kalah 3-5 dengan Singapura. tapi masih ada harapan kot bila lawan kat tempat kita nanti. bola tu kan bulat, faham?


pasal bola tu bulat la, kita tak terjangka yang negara Malaysia dikurniakan dengan rezeki yang lain dari Tuhan. sapa sangka? Majlis Tilawah al-Quran Antarabangsa Ke-53 yang dibuat di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) menyaksikan Malaysia menyapu bersih tempat Pertama Qari dan Qariah! alhamdulillah..

kau tengok? bukan rezeki kita nak menang dengan Singapura (tu pun belum kalah lagi) tapi memang sangat bersyukur sebab qari dan qariah Malaysia hebat mengalahkan 81 peserta dari 50 negara.

kalau nak tengok video bacaan Qari dan Qariah Malaysia, korang boleh jenguk ke blog ini okey.

1. Blog Bulan Purnama

sekali lagi, tahniah untuk Malaysia. harap-harap adalah rezeki untuk kita jugak dalam perlawanan pusingan kedua 28 Julai ni ya. tiket mula dijual 26hb ni orait. hehee..

oke da bai.

~wassalam~

Pengguna TuneTalk bertuah disini

4 ulasan:

Cik Ezy on July 23, 2011 at 8:40 AM said... BALAS

kalah bola..
menang tilawah al-quran..
ok la 2..
mesia boleh!
haha

nerves on July 23, 2011 at 10:40 AM said... BALAS

dah la sedap bc quran..cantik..mude...hajah siap..
beruntung dpt bini camtu=p


ps... handbag LV tu..kehkeh

mia on July 24, 2011 at 4:57 AM said... BALAS

@Cik Ezy

haa..betol ezy..bola pon awal lgi nk ckp malaysia kalah..hehhee..

Go MalaysiaKu..

mia on July 24, 2011 at 4:59 AM said... BALAS

@nerves

hamboi..hehehe..cantek kan suraya tu..sore mmg mantapla..mmg beruntung sape jadi suaminya.

eh , die blom kawen ke?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan