Selamat Bertunang, mokcik! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, July 20, 2011

Selamat Bertunang, mokcik!

Dicatat oleh m i a di 10:58 PM
Assalamualaikum..

hi semua..

hari puas hati sebab dapat ke Watson dan sebat dua tiga ketul benda kat sane..hkehekhe..dekat limaplohhennget jugak abes..grrrr..

last weekend memang tersangatla sibuk, 1st majlis pertunangan sepupu dan saya merangkap bidan terjun tukang amek gambar..kemain lagi pusing-pusing dslr baget pakar la konon..cheh! 2nd, majlis makan-makan sempena birthday budak kecit ni dan jugak anniversary Kak Ngah and her husband. sangat happening. tapi sayang, saya tak sempat nak tengok iman potong kek sebab terpaksa kerja *oke highlight TERPAKSA tu, grr*

tahniah untuk sepupu tercinta, Zaleha Zaid sebab da jadi tunangan orang, oh banyak dugaan dik. lepas bertunang, semuanya jadi berbeza, benda kecik, bole jadi sangat besar, perkara simple, bole jadi tersangatlah complicated. tapi, ape yang penting? kerjasama!

pertama, percaya
kedua, percaya
ketiga, hormat
keempat, sedar diri!

cepat-cepat kawen leha uii..hehehe. meh tengok gambar yang tak seberapa ni oke..ni gambar yang ada kat handphone je, sempat rempat seketul dua..hoho..


sesi sarung cincin



hantaran 11 dulang semuanya



besar cincin woooww!



the Hantarans



goodies bag. paper bag macam bungkus pisang goreng tu, tapi kaler putih and sticker pink..oh sangat simple tapi classic yuu!!



cepat kawen dear..hehhe..

huwa, saya memang berkenan sangatlah bab-bab tunang kawen ni..hehee, itu yang berjaga sampai 5, 6 pagi dok menyiapkan goodies bag, bangkit jam 9.30 pagi, mata macam panda betina nak beranak..ahekhekehke, tapi hasilnya, sangat berbaloi-baloi!

untuk birthday buah hati pengarang jantung saya pulak, sambung esok bole?ehhehe, baru la ada idea nak update blog..alallalalaa...

oke bai uols

~wassalam~

Klik Proton Persona

Klik untuk bebas menjadi PANAS (HOT)



12 ulasan:

rara pinkmafia on July 19, 2011 at 7:10 AM said... BALAS

skrg mmg org bg goodies cm tu kan mia.comels je.

Cik Ezy on July 19, 2011 at 7:10 AM said... BALAS

nak tunang jgkkkkkkkkk
huhukk

mia on July 19, 2011 at 7:42 AM said... BALAS

@rara pinkmafia

btol dear..hehhee..tp xbole isi byk la..kerepek n gegula da oke kot..

mia on July 19, 2011 at 7:42 AM said... BALAS

@Cik Ezy

jom ezy?hekehkeh...best tgk org tunang..eheheh

delarocha on July 19, 2011 at 9:14 AM said... BALAS

selamat bertunang kepada sesiapa yang berkenaan :-)

Atiqah Adnan on July 19, 2011 at 5:44 PM said... BALAS

mia pic goodies bag tu tak de yang lain eak.. nak tengok full view lagi best kot..

mOoN on July 19, 2011 at 6:53 PM said... BALAS

tahniah yaa..

SuperHamzah on July 20, 2011 at 1:45 AM said... BALAS

comel orangnya.. kamu lak bile?? hehe

mia on July 20, 2011 at 6:57 AM said... BALAS

@delarocha

thanks bro..hehe..

mia on July 20, 2011 at 6:57 AM said... BALAS

@Atiqah Adnan

xdela kak long, ni pon mia sebat pic dari FB kak ina, yg laen dlm camera ko..

mia on July 20, 2011 at 6:58 AM said... BALAS

@mOoN

not me dear..heehee..btw, thanks ya..

mia on July 20, 2011 at 6:58 AM said... BALAS

@SuperHamzah

hehehee..sy lambat lgi kot..hehhee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan