Hadiah AWEsomee!! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, August 4, 2011

Hadiah AWEsomee!!

Dicatat oleh m i a di 11:27 AM
Assalamualaikum..

hi semua.

see, sekejap je nak 4 hari puasa. masa sekarang ni terasa cepat sangat berlalu, pejam celik pejam celik, Ramadhan da nak meninggalkan kita, ntah tahun depan sempat lagi ke tak, Tuhan menentukan. harap-harap, masih sempat nak rasa berpuasa sebagai isteri orang pulak ek..amin,amin..eheMM!

masih ingat entry tentang 2 blog comel ni? hehe, thanks pada blog Tangan Punya Kerja sebab kasi present kat Mia Suka Berangan ni. memang da berangan da bila tengok hadiah Yeng (owner Tangan Punya Kerja) tu..kehkehkee..comell gilekk!




see?? see?? melompat sekejap sebab terlalu suka. hahah. saya ni memang terlampau gile dengan komik agaknya, sampaikan bila tengok lukisan dalam entry Yeng ni, omoo omoo, betul ke ni betul ke ni? memang hilang ingatan lupa daratan segala. Chehh!


Iklan : Cuba KLIK sekali?

korang bole tengok betapa gilanya saya pada komik dalam entry INI. hoho. ape pun, thanks alot Yeng!!!!

oke da bai uols..

~wassalam~

2 ulasan:

H.J on August 3, 2011 at 3:53 PM said... BALAS

ni mesti suka komil sailormoon..haha

Lizzie Yasmin on August 3, 2011 at 7:30 PM said... BALAS

alahai tomey nye..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan