Highlight Blog : Blog Kak Senduk yang sengal | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, August 22, 2011

Highlight Blog : Blog Kak Senduk yang sengal

Dicatat oleh m i a di 8:00 PM
Assalamualaikum..

hi semua..

2, 3 hari ni hati bertambah duka lebih-lebih lagi semalam dapat berita pokcik accident masa balik dari bazar Ramadhan kat Shah Alam. macam nak gugur jantung, tapi alhamdulillah, tetap bersyukur sebab takde ape yang buruk.

kawan-kawan macam faham, jadi diorang suggestkan saya baca entry dalam blog Kak Senduk ni. penah dengar nama blog ni? hehe, saya pon baru pertama singgah, dan rasa nak gelak sambil terkinja-kinja je baca entry yang satu ni. korang cuba baca, tengok menangis ke tidak lepas tu hokeyy, akehkehkehh!

ENTRY TUDUNG KAK SENDUK

haa manghi terjah blog kak senduk ni, seyes tak boleh belah ai tell yu!

oke da bai

~wassalam~

6 ulasan:

Ezy Chiaki on August 22, 2011 at 5:21 AM said... BALAS

kehkehkeh..
serius klaka!

Lizzie Yasmin on August 22, 2011 at 10:14 PM said... BALAS

ops, nasib tak serious.. Kak Senduk.. nak try pi menyenduk lar jap..

aleen aiden on August 25, 2011 at 9:59 PM said... BALAS

wuuu eksiden dgn ape?hopefully die ok je.. ^_^

haidi takeAfoto on August 29, 2011 at 6:32 AM said... BALAS

salam mia..sihat ke..mia..jom dtg beraya umh sy jom..sy msk sendiri mee kari..bez punye...

hehe bkn jauh pun kite ni mia..dtg ek...

haidi takeAfoto on September 2, 2011 at 5:39 AM said... BALAS

nape sedih sgt ni mia..raya2 ni xmo la sedih2 sgt..pakcik mia cmne skg?ok x?

mia beraya mane taun ni..nk g beraya kt umh leh x?hehe

bez baca entry kak senduk tu..tergelah2 smpai nak pecah perut td tgk ngn mak..hehe mak pun tergelak2 jer..hehe

FizaFizz on September 5, 2011 at 12:21 AM said... BALAS

Ya Allah! comelnya! nak cubit pipi dia bolehh! gerammmm!!
selamat hari raya! ;)

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan