Jom mengundi untuk NAPBAS 2011! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, November 21, 2011

Jom mengundi untuk NAPBAS 2011!

Dicatat oleh m i a di 1:55 PM
Assalamualaikum..

hi semua.

huwa-huwaa, sebelum saya buat entri pasal NAPBAS 2011 ni, memang ramai yang da tahu pasal event ni kan. sekarang ni pun bole start mengundi da okey. saya notice sekarang beberapa blogger da mula berkempen untuk dapatkan undian. eh, korang da vote ke blogger yang berkenan di hati tu? hehe, undian anda adalah rahsia, bole?

dalam pada sibuk-sibuk pihak Nuffnang nak handle pasal NAPBAS ni, sempat jugak bagi BE kat blog Mia Suka Berangan ni ye muhaha, thanks Nuffnang.


kalau nampak iklan Toyota Corolla Altis tergedik-gedik kat bawah entry ni, sudi-sudikanla untuk klik ya, barang sekali dua ehem. ape pon, Good Luck untuk semua blogger yang tercalon dalam NAPBAS 2011 ni oke. korang yang jadi pengundi tegar pon bole join event red carpet nanti tau. so undilah sekarang wokeyy!!

oke da bai,

~wassalam~

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan