Januari ini di Elianto | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, January 22, 2012

Januari ini di Elianto

Dicatat oleh m i a di 6:37 PM
Assalamualaikum..

hi semua

oyea esok masih cuti kan. sekarang ni tengah curik-curik masa nak siapkan hantaran sepupu tunang this Februari. tema pink, cream and silver huwaa quit AWEsome kan. tengok je la hasilnya oke.

sebelum masuk sekolah Isnin lepas, saya sempat la shopping. oke konon nak cari alat tulis and note book, but tengok apa yang saya kejar dulu?? ciss ciss, semua ni takde dalam senarai, tapi tiba-tiba TERbeli pulak, grr.



10 color refill pallete : RM19
06 Golden Yellow Vibrant Shadow : RM6
15 Gothic Black Luminous Shadow : RM12

pallete tu memang da lama nak beli, sebab ada lagi a few eyeshadow yang saya da beli dari Elianto lebih awal, so memang nak rembat cepat-cepat la. tiba-tiba pulak sales girl tu cakap dapat 10% kalau ambil 3 barang, aiiisshh tak pasal-pasal TERPAKSA amek satu lagi eyeshadow kan grrr. kau tengok, nak salahkan sales girl tu pulak haha.

balik rumah, tak sabar-sabar nak penuhkan pallete. rupanya ada lagi 5 kekosongan yang perlu diisi ehem ehem.



jadi, perlukah saya penuhkan pallete ni dengan LAGI eyeshadow dari Elianto?? perlu kan? kan kan? *muka kuda belang, ehem*

oke da bai,

~wassalam~


6 ulasan:

Ezy Chiaki on January 22, 2012 at 2:54 AM said... BALAS

kalo boleh sila penohkn ye..
baru syok!
haha

mia on January 22, 2012 at 7:02 AM said... BALAS

@Ezy Chiaki

oyeas, absolutely la ezy..xsabar ni oke, hahaa

nuyui a.k.a miss YUI on January 22, 2012 at 8:35 PM said... BALAS

prnh guna lipstick dia aje..eye shadow lom g..

nur on January 24, 2012 at 11:05 PM said... BALAS

towards professional make up artist!! yeay.. hehe

mia on February 3, 2012 at 8:05 PM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss YUI

elianto ni quit oke jugak tau yang..best pun best.

mia on February 3, 2012 at 8:06 PM said... BALAS

@nur

hahaha, thanks nur..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan