Permainan Konsentrasi Warna, AWEsome!! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, January 31, 2012

Permainan Konsentrasi Warna, AWEsome!!

Dicatat oleh m i a di 8:25 PM
Assalamualaikum..

hi semua,




baek hari ni nak share something yang quite AWEsome bagi saya. ni kira macam game la untuk menguji sejauh mana tahap konsentrasi korang. tapi, korang mesti jawab spontan ya, tak nak banyak fikir. haipp jangan tipu oke. sila baca satu-satu dan,

JAWAB SPONTAN
jom mulakan, haiyaaa!

Soalan 1

1. Kertas A4 apa warna dia ?
2. Asap warna dia ?
3. Tisu warna dia apa ?
4. Lembu minum apa ?

yang jawab susu konsentrasi anda terganggu, sebab lembu minum air huwa huwa huwa

Soalan 2

1. Rambut anda warna apa ?
2. Tulisan ini warnanya apa ?
3. Jalan raya warnanya apa ?
4. Kelawar tidurnya bila ?
yang jawab malam, ertinya konsentrasi anda terganggu. sebab kelawar tidur siang hari kan agagagagaa.


Soalan 3

1. Warna cendol apa ?
2. Daun kelapa warnanya apa ?
3. Warna bagi kebanyakan daun ?
4. Harimau makannya apa ?
yang jawab rumput itu salah. sebab harimau makan daging bhahhahaa.




.sila BACA pelan-pelan oke.

.....
best kan best kan? hehe. nak test pada student pon AWEsome jugak kan. da test pada Safwan, tapi haramm tak jadi, pokcik tu concentrate sangat la pulak grr grr..
oke da bai,
~wassalam~

4 ulasan:

ezzamalik on January 30, 2012 at 10:43 PM said... BALAS

konsentrasi saya terganggu haha(;

yaya on January 30, 2012 at 11:17 PM said... BALAS

haha , tak faham -,-

mia on February 3, 2012 at 8:01 PM said... BALAS

@ezzamalik

hahaha, soklan yg keberapa yang?

mia on February 3, 2012 at 8:01 PM said... BALAS

@yaya

hehe, da terkena kan..hoho

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan