Hi korunkkkk! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, February 28, 2012

Hi korunkkkk!

Dicatat oleh m i a di 4:55 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

WOW! what a weekend, paling AWEsome dan paling happening. sabtu ada kursus Latihan Dalam Perkhidmatan (LADAP) kat sekolah. balik rumah pum pang pum pang, pegi hantar hantaran. esoknya, sempat lagi tengok movie Real Steel sebelum ke rumah sepupu untuk make up tunang.

dan hari ni sekolah macam biasa. budak-budak sekolah? ohh macam biasa jugak, tak penah abes melawat kawasan sekolah sampai terpaksa ponteng kelas suka hati mak apak mereka ehem ehem.

lama gile tak update blog, sekarang da bersusun idea ape yang nak dikongsi esok, lusa dan tulat. tapi, buat masa sekarang ni, entry pendek ni dulu wokeyy, ada homework nak kena buat agagagaaa..


Zaleha after make up. more info esok oke.

oke da bai,

~wassalam~

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan